Kepez’den Sıfır Atık Projesine Destek

23.04.2019 - 20:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2590+ kez okundu.
 

Kepez’den Sıfır Atık Projesine Destek

Kepez Belediyesi, Mimar Sinan İlkokulu öğrencilerine Erensan Geri Dönüşüm Tesisi’ni gezdirdi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın vizyon projesi olarak kabul edilen ‘Sıfır Atık Projesi’ne okullarda binlerce öğrenciye bilgilendirme semineri düzenleyerek destek veren Kepez Belediyesi, şimdi de çocukları geri dönüşüm tesisi ile buluşturdu. Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri Erensan Geri Dönüşüm Tesisi’nde ambalajların tesise gelişinden ayrıştırılışına, preslenip nakliyesine kadar her aşamayı görme şansını yakaladılar. Çocuklar için temiz bir dünya Öğrenciler, çevre mühendisleri tarafından sıfır artık ve ambalaj atıklarının toplanıp değerlendirilmesi, bu atıkların çevreye olan zararı gibi konularda da bilgilendirildiler. Çevreci çalışmaları ile örnek projeler üreten Kepez Belediyesi, şubat ayından bu yana Erensan Geri Dönüşüm Firması ile beraber okullarda sıfır atık toplama noktaları da oluşturdu. İlçedeki her okulda eğitim semineri de düzenleyen Kepez Belediyesi, çocukların çevre bilinci ile temiz bir dünyada büyümesi için çalışıyor.
Kepez Belediyesi, Mimar Sinan İlkokulu öğrencilerine Erensan Geri Dönüşüm Tesisi’ni gezdirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın vizyon projesi olarak kabul edilen ‘Sıfır Atık Projesi’ne okullarda binlerce öğrenciye bilgilendirme semineri düzenleyerek destek veren Kepez Belediyesi, şimdi de çocukları geri dönüşüm tesisi ile buluşturdu. Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri Erensan Geri Dönüşüm Tesisi’nde ambalajların tesise gelişinden ayrıştırılışına, preslenip nakliyesine kadar her aşamayı görme şansını yakaladılar.

Çocuklar için temiz bir dünya

Öğrenciler, çevre mühendisleri tarafından sıfır artık ve ambalaj atıklarının toplanıp değerlendirilmesi, bu atıkların çevreye olan zararı gibi konularda da bilgilendirildiler. Çevreci çalışmaları ile örnek projeler üreten Kepez Belediyesi, şubat ayından bu yana Erensan Geri Dönüşüm Firması ile beraber okullarda sıfır atık toplama noktaları da oluşturdu. İlçedeki her okulda eğitim semineri de düzenleyen Kepez Belediyesi, çocukların çevre bilinci ile temiz bir dünyada büyümesi için çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.