Kepez’den Vatandaş Dilekçelerine Jet Sms

Belediyeler 01.05.2019 - 20:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2614+ kez okundu.
 

Kepez’den Vatandaş Dilekçelerine Jet Sms

Kepez Belediyesi, vatandaşlar tarafından bildirilen istek ve şikayet dilekçelerini anında ilgili birimlere havale ederek, jet hızıyla da dilekçe sahiplerini sms yolu ile bilgilendiriyor.
Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışan Kepez Belediyesi, ilçedeki vatandaşların istek ve şikayetlerine de anında çözüm üretiyor. Vatandaşlardan günlük ortalama 400 ile 500 arasında dilekçe alan Kepez Belediyesi, alınan dilekçeleri jet hızıyla ilgili birimlere yazılı olarak havale ediyor. ‘Belediyecilik işi gönül işi’ anlayışı ile hizmet veren Kepez Belediyesi, dilekçenin kayda alındığını, kayıt numarasını ve konuyla ilgili gereğinin yapılacağını da dilekçe sahibine sms yolu ile anında bildiriyor. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarına hizmetin en iyisini sunan Kepez Belediyesi, şeffaf bir belediyecilik hizmeti ile çalışıyor. Güler yüzlü ve sorunlara hızlı çözüm üreten personeli ile Kepezlilere kaliteli belediyecilik hizmetinin kapılarını aralayan Kepez Belediyesi, jet sms yöntemi ile Kepezlilerden tam not alıyor. Hemşehrilerimiz başımızın tacı Kepezlilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Amacımız hemşehrilerimize hizmet etmekse, onların istek ve şikayetlerine de anında cevap verebilmeliyiz. Biz 10 yıllık Kepez yolculuğumuzda her zaman hemşehrilerimizi başımızın tacı yaptık. Sorunlar yumağı içindeki Kepezi, bu sorunlardan kurtarırken gönül birlikteliği içinde çalıştık. Güler yüzlü ve çözüm odaklı çalışan personelimizle Kepezlilere kaliteli hizmet sunduk ve önümüzdeki 5 yıllık hizmet süresince de daha iyisini sunmaya devam edeceğiz.” dedi. 
Kepez Belediyesi, vatandaşlar tarafından bildirilen istek ve şikayet dilekçelerini anında ilgili birimlere havale ederek, jet hızıyla da dilekçe sahiplerini sms yolu ile bilgilendiriyor.

Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışan Kepez Belediyesi, ilçedeki vatandaşların istek ve şikayetlerine de anında çözüm üretiyor. Vatandaşlardan günlük ortalama 400 ile 500 arasında dilekçe alan Kepez Belediyesi, alınan dilekçeleri jet hızıyla ilgili birimlere yazılı olarak havale ediyor. ‘Belediyecilik işi gönül işi’ anlayışı ile hizmet veren Kepez Belediyesi, dilekçenin kayda alındığını, kayıt numarasını ve konuyla ilgili gereğinin yapılacağını da dilekçe sahibine sms yolu ile anında bildiriyor. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarına hizmetin en iyisini sunan Kepez Belediyesi, şeffaf bir belediyecilik hizmeti ile çalışıyor. Güler yüzlü ve sorunlara hızlı çözüm üreten personeli ile Kepezlilere kaliteli belediyecilik hizmetinin kapılarını aralayan Kepez Belediyesi, jet sms yöntemi ile Kepezlilerden tam not alıyor.

Hemşehrilerimiz başımızın tacı

Kepezlilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Amacımız hemşehrilerimize hizmet etmekse, onların istek ve şikayetlerine de anında cevap verebilmeliyiz. Biz 10 yıllık Kepez yolculuğumuzda her zaman hemşehrilerimizi başımızın tacı yaptık. Sorunlar yumağı içindeki Kepezi, bu sorunlardan kurtarırken gönül birlikteliği içinde çalıştık. Güler yüzlü ve çözüm odaklı çalışan personelimizle Kepezlilere kaliteli hizmet sunduk ve önümüzdeki 5 yıllık hizmet süresince de daha iyisini sunmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.