Kepez’den Whatsapp Temizlik Hattı

Belediyeler 10.04.2019 - 19:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2031+ kez okundu.
 

Kepez’den Whatsapp Temizlik Hattı

Kepez Belediyesi, her türlü ihtiyacın iletilebileceği Whatsapp ihbar hattından sonra, şimdi de vatandaşların çevre sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak ‘Whatsapp Temizlik Hattı’nı kurdu.
Kepez Belediyesi, daha temiz bir Kepez için ilçede yeni bir uygulamaya daha imza attı. Teknoloji çağının getirdiği yeniliklere hızlı bir şekilde ayak uyduran Kepez Belediyesi, sorunlara acil çözüm getirebilmek için yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. İlçede oluşabilecek her türlü ihtiyacın 7 gün 24 saat iletilebildiği 0 555 024 07 07 ‘Whatsapp İhbar Hattı’ndan sonra, şimdi de vatandaşların çevre ihbarlarını acil olarak değerlendirecek olan 0 553 039 00 00 nolu ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ kuruldu. Daha önce (0 242) 339 45 35 nolu telefon hattından verilen hizmete 7 gün 24 saat ulaşabilecek ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ da eklendi. Örnek projelerin öncüsü ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ çevre ve temizlik hizmetlerinin daha hızlı ve kolay ulaşılabilir olmasını sağlayacak. Vatandaşlar çevre kirliliği ile ilgili cadde ve sokakta gördükleri sıkıntıları ve ambalaj, pil, bitkisel atık yağlar gibi geri dönüşüme kazandırabilecek atıkları,  temizlik işlerine bildirecek, belediye ekipleri de hızlı bir şekilde sorunları çözüme kavuşturacak. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Antalya’da ambalaj atıklarının toplanması, taşınması ve ayrıştırılmasıyla ilgili ilk ihaleyi yapan bir belediye olarak örnek bir projenin de öncüsü olmuştu.
Kepez Belediyesi, her türlü ihtiyacın iletilebileceği Whatsapp ihbar hattından sonra, şimdi de vatandaşların çevre sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak ‘Whatsapp Temizlik Hattı’nı kurdu.

Kepez Belediyesi, daha temiz bir Kepez için ilçede yeni bir uygulamaya daha imza attı. Teknoloji çağının getirdiği yeniliklere hızlı bir şekilde ayak uyduran Kepez Belediyesi, sorunlara acil çözüm getirebilmek için yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. İlçede oluşabilecek her türlü ihtiyacın 7 gün 24 saat iletilebildiği 0 555 024 07 07 ‘Whatsapp İhbar Hattı’ndan sonra, şimdi de vatandaşların çevre ihbarlarını acil olarak değerlendirecek olan 0 553 039 00 00 nolu ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ kuruldu. Daha önce (0 242) 339 45 35 nolu telefon hattından verilen hizmete 7 gün 24 saat ulaşabilecek ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ da eklendi.

Örnek projelerin öncüsü

‘Whatsapp Temizlik Hattı’ çevre ve temizlik hizmetlerinin daha hızlı ve kolay ulaşılabilir olmasını sağlayacak. Vatandaşlar çevre kirliliği ile ilgili cadde ve sokakta gördükleri sıkıntıları ve ambalaj, pil, bitkisel atık yağlar gibi geri dönüşüme kazandırabilecek atıkları,  temizlik işlerine bildirecek, belediye ekipleri de hızlı bir şekilde sorunları çözüme kavuşturacak. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Antalya’da ambalaj atıklarının toplanması, taşınması ve ayrıştırılmasıyla ilgili ilk ihaleyi yapan bir belediye olarak örnek bir projenin de öncüsü olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.