Kepez’e Dev Semt Parkı

Belediyeler 06.06.2019 - 20:29, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2308+ kez okundu.
 

Kepez’e Dev Semt Parkı

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin gelişim gösteren önemli noktalarından biri olan Baraj Mahallesi'ne oldukça geniş bir semt parkı inşa etti.
İlçenin yaşam alanlarını büyük bir titizlikle inşa eden Kepez Belediyesi, yeni semt parkları ekleyerek şehre nefes aldıracak yeni noktalar kazandırmaya devam ediyor. Birçok mahallede eş zamanlı sürdürülen çalışmalar ile yeni parklar vatandaşın hizmetine sunuluyor. Baraj Mahallesi'nde atıl durumda olan geniş bir alan da park çalışmaları kapsamında temizlenip düzenlenerek bölgeye dev bir semt parkı kazandırıldı. Yaklaşık olarak 4 bin metrekare alandan oluşan ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren arazi, Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortak çalışmaları ile bölgeye dev bir semt parkı olarak kazandırıldı. Baraj Mahallesi’ne yaşam alanı Bölgede bulunan diğer tüm semt parklarında yer alan oturma grupları, pergoleler, yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve ağaçlandırma çalışmaları gibi standartları barındıran park alanı, Fatin Rüştü Zorlu Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Parkta, spor aletleri ve çocuk oyun grupları da bulunuyor. Mahalle ve bölgesine oksijen üretecek bitkilerle peyzaj çalışmaları da tamamlanan yeni semt parkı bölgenin prestijini artırırken, aynı zamanda vatandaşlar için bir dinlence ve yaşam alanı olarak hizmete sunacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, park çalışmalarının son iki dönemde olduğu gibi rekor bir sayıda devam edeceğini müjdeleyerek, yeni semt parklarının Kepez'e ve Antalya'ya hayırlı olmasını temenni etti.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin gelişim gösteren önemli noktalarından biri olan Baraj Mahallesi'ne oldukça geniş bir semt parkı inşa etti.

İlçenin yaşam alanlarını büyük bir titizlikle inşa eden Kepez Belediyesi, yeni semt parkları ekleyerek şehre nefes aldıracak yeni noktalar kazandırmaya devam ediyor. Birçok mahallede eş zamanlı sürdürülen çalışmalar ile yeni parklar vatandaşın hizmetine sunuluyor. Baraj Mahallesi'nde atıl durumda olan geniş bir alan da park çalışmaları kapsamında temizlenip düzenlenerek bölgeye dev bir semt parkı kazandırıldı. Yaklaşık olarak 4 bin metrekare alandan oluşan ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren arazi, Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortak çalışmaları ile bölgeye dev bir semt parkı olarak kazandırıldı.

Baraj Mahallesi’ne yaşam alanı

Bölgede bulunan diğer tüm semt parklarında yer alan oturma grupları, pergoleler, yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve ağaçlandırma çalışmaları gibi standartları barındıran park alanı, Fatin Rüştü Zorlu Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Parkta, spor aletleri ve çocuk oyun grupları da bulunuyor. Mahalle ve bölgesine oksijen üretecek bitkilerle peyzaj çalışmaları da tamamlanan yeni semt parkı bölgenin prestijini artırırken, aynı zamanda vatandaşlar için bir dinlence ve yaşam alanı olarak hizmete sunacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, park çalışmalarının son iki dönemde olduğu gibi rekor bir sayıda devam edeceğini müjdeleyerek, yeni semt parklarının Kepez'e ve Antalya'ya hayırlı olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.