Kepez’e Konforlu Bir Cadde Daha

Belediyeler 17.05.2021 - 20:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1926+ kez okundu.
 

Kepez’e Konforlu Bir Cadde Daha

Kepez Belediyesi, Varsak Süleyman Demirel Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi’ni, sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturdu.
Kepez Belediyesi, Varsak Süleyman Demirel Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi’ni, sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturdu. Kepez Belediyesi, yol medeniyettir anlayışıyla kaliteli, konforlu karayolları inşa etmeye devam ediyor. İnşa edilen kaliteli ve konforlu yollardan bir tanesi de Süleyman Demirel Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi oldu. Süleyman Demirel Bulvarı ile Şelale Caddesi arasında ulaşım imkânı getiren bu yol; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde geçtiğimiz yıllarda açılmıştı. Turgut Reis Caddesi’ne sıcak asfalt Fen İşleri Müdürlüğü, önceki yıllarda sathi asfaltla kapladığı 25 metre enindeki caddede sıcak asfalt çalışması başlattı.  Alt yapı çalışmaları da tamamlan Turgut Reis Caddesi’nin ilk olarak Tansu Çiller Caddesi’ne kadar olan 850 metrelik bölümünde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Finişer makinesiyle, caddenin bu bölümüne 3 bin 300 ton sıcak asfalt serildi. Sıcak asfalt çalışmasıyla kaliteli ve konforlu hale getirilen caddenin yol çizgileri de yapıldı. Caddenin sıcak asfalt dökülen bölümü, kaldırım ve peyzaj çalışmasıyla daha güzel hale getirilecek. Fen İşleri Müdürlüğü yetkileri, Turgut Reis Caddesi’nin, Şelale Caddesi’ne kadar olan bölümünün sıcak asfaltını da önümüzdeki aylarda yapılacağını ifade ettiler.
Kepez Belediyesi, Varsak Süleyman Demirel Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi’ni, sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturdu.

Kepez Belediyesi, Varsak Süleyman Demirel Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi’ni, sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturdu.

Kepez Belediyesi, yol medeniyettir anlayışıyla kaliteli, konforlu karayolları inşa etmeye devam ediyor. İnşa edilen kaliteli ve konforlu yollardan bir tanesi de Süleyman Demirel Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi oldu. Süleyman Demirel Bulvarı ile Şelale Caddesi arasında ulaşım imkânı getiren bu yol; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde geçtiğimiz yıllarda açılmıştı.

Turgut Reis Caddesi’ne sıcak asfalt
Fen İşleri Müdürlüğü, önceki yıllarda sathi asfaltla kapladığı 25 metre enindeki caddede sıcak asfalt çalışması başlattı.  Alt yapı çalışmaları da tamamlan Turgut Reis Caddesi’nin ilk olarak Tansu Çiller Caddesi’ne kadar olan 850 metrelik bölümünde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Finişer makinesiyle, caddenin bu bölümüne 3 bin 300 ton sıcak asfalt serildi.
Sıcak asfalt çalışmasıyla kaliteli ve konforlu hale getirilen caddenin yol çizgileri de yapıldı. Caddenin sıcak asfalt dökülen bölümü, kaldırım ve peyzaj çalışmasıyla daha güzel hale getirilecek.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkileri, Turgut Reis Caddesi’nin, Şelale Caddesi’ne kadar olan bölümünün sıcak asfaltını da önümüzdeki aylarda yapılacağını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.