Kepez’e Yeni Doğan Ünitesi

Sağlık 29.01.2019 - 01:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2641+ kez okundu.
 

Kepez’e Yeni Doğan Ünitesi

Aylık ortalama 350 doğumun gerçekleştiği Kepez Devlet Hastanesi’nde, acil bir ihtiyaç olan yeni doğan bakım ünitesi, Başkan Hakan Tütüncü’nün de katıldığı bir törenle hizmete açıldı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün gayretleri ile ilçeye kazandırılan 350 yatak kapasiteli ve Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi olan Kepez Devlet Hastanesi, hizmete açılan yeni üniteleriyle büyümeye devam ediyor. Bu ünitelerden biri de aylık ortalama 350 doğuma ev sahipliği yapan hastanede önemli bir eksiklik olan yeni doğan bakım ünitesi oldu. Önemli bir eksikliği giderecek olan yeni doğan bakım ünitesi, Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ramazan Gürkan ile ünitenin sağlık personelinin katıldığı bir törenle hizmete girdi. Önemli bir eksiklik giderildi Ünitenin açılışında bir konuşma yapan Başhekim Op. Dr. Ramazan Gürkan, yeni doğan bakım ünitesinin, Antalya’daki kamusal hastanelerde önemli bir ihtiyaç olduğunu hatırlattı. Kepez Devlet Hastanesi olarak bu ihtiyacı htiklerini aktaran Gürkan, “Aylık ortalama 350 doğum oranına sahibiz.  Ayda 15’e yakın yeni doğan bebeği, yeni doğan bakım ünitemiz olmadığı için başka hastanelere sevk ediyorduk.  Açılışını yaptığımız yeni doğan ünitesiyle hem ihtiyacımızı giderdik hem de ilimize bu alanda bir katkı sağlamış olduk.” ifadesini kullandı. Kepez, hastanesiyle iftihar ediyor Başkan Hakan Tütüncü de konuşmasında şunları söyledi: “Kepez Devlet Hastanesi, Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi. Bu hastaneyi, ilçemize kazandırmak için büyük gayret göstermiştik. Bu gayretlerimizin neticesinde hastane şimdi Kepezli hemşehrierimizin hizmetinde. Hastanemiz yeni servisleriyle sağlık dünyasına güzellikler kazandırmaya da devam ediyor. Bugün de yeni doğan yoğun bakım ünitesini hizmete açtık. Bu ünitemiz ile birlikte hastanemizde çocuklarımıza son derece güzel bir ortamı kazandırmış olduk.  Kepez Devlet Hastanesi güzel bir hastane; varlığı ile iftihar ettiğimiz Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi. Kepez’de, sağlık alanında çok daha güzel işler yapacağız.  Her gün hedef büyüterek sağlık alanında yeni hizmetleri Kepezli hemşehrilerimize getirmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim hemşehrilemizin hizmetin en güzelini hak ediyor.” Tütüncü, hastanenin sağlık çalışanlarına da büyük bir özveriyle çalışarak Kepezlilere hizmet etmelerinden dolayı teşekkür etti.  Açılışın ardından Başkan Hakan Tütüncü’ye, açıldığı günden bugüne hastanede verilen hizmetlerle ilgili bilgi verildi. Daha sonra da günün anısına pasta kesildi.
Aylık ortalama 350 doğumun gerçekleştiği Kepez Devlet Hastanesi’nde, acil bir ihtiyaç olan yeni doğan bakım ünitesi, Başkan Hakan Tütüncü’nün de katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün gayretleri ile ilçeye kazandırılan 350 yatak kapasiteli ve Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi olan Kepez Devlet Hastanesi, hizmete açılan yeni üniteleriyle büyümeye devam ediyor. Bu ünitelerden biri de aylık ortalama 350 doğuma ev sahipliği yapan hastanede önemli bir eksiklik olan yeni doğan bakım ünitesi oldu.
Önemli bir eksikliği giderecek olan yeni doğan bakım ünitesi, Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ramazan Gürkan ile ünitenin sağlık personelinin katıldığı bir törenle hizmete girdi.

Önemli bir eksiklik giderildi
Ünitenin açılışında bir konuşma yapan Başhekim Op. Dr. Ramazan Gürkan, yeni doğan bakım ünitesinin, Antalya’daki kamusal hastanelerde önemli bir ihtiyaç olduğunu hatırlattı. Kepez Devlet Hastanesi olarak bu ihtiyacı htiklerini aktaran Gürkan, “Aylık ortalama 350 doğum oranına sahibiz.  Ayda 15’e yakın yeni doğan bebeği, yeni doğan bakım ünitemiz olmadığı için başka hastanelere sevk ediyorduk.  Açılışını yaptığımız yeni doğan ünitesiyle hem ihtiyacımızı giderdik hem de ilimize bu alanda bir katkı sağlamış olduk.” ifadesini kullandı.

Kepez, hastanesiyle iftihar ediyor
Başkan Hakan Tütüncü de konuşmasında şunları söyledi: “Kepez Devlet Hastanesi, Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi. Bu hastaneyi, ilçemize kazandırmak için büyük gayret göstermiştik. Bu gayretlerimizin neticesinde hastane şimdi Kepezli hemşehrierimizin hizmetinde. Hastanemiz yeni servisleriyle sağlık dünyasına güzellikler kazandırmaya da devam ediyor. Bugün de yeni doğan yoğun bakım ünitesini hizmete açtık. Bu ünitemiz ile birlikte hastanemizde çocuklarımıza son derece güzel bir ortamı kazandırmış olduk.  Kepez Devlet Hastanesi güzel bir hastane; varlığı ile iftihar ettiğimiz Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi. Kepez’de, sağlık alanında çok daha güzel işler yapacağız.  Her gün hedef büyüterek sağlık alanında yeni hizmetleri Kepezli hemşehrilerimize getirmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim hemşehrilemizin hizmetin en güzelini hak ediyor.”
Tütüncü, hastanenin sağlık çalışanlarına da büyük bir özveriyle çalışarak Kepezlilere hizmet etmelerinden dolayı teşekkür etti. 
Açılışın ardından Başkan Hakan Tütüncü’ye, açıldığı günden bugüne hastanede verilen hizmetlerle ilgili bilgi verildi. Daha sonra da günün anısına pasta kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.