Kepez’in Doğusuna Kütüphane

Gündem 12.09.2021 - 21:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2691+ kez okundu.
 

Kepez’in Doğusuna Kütüphane

Kepez Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı için yatırım programına aldığı16 kütüphane arasında yer alan Osman Gazi Kütüphanesi’ni 15 Eylül’de kitapseverlerle buluşturuyor.
Kepez Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı için yatırım programına aldığı16 kütüphane arasında yer alan Osman Gazi Kütüphanesi’ni 15 Eylül’de kitapseverlerle buluşturuyor. Cumhuriyet’in 100. yılının kutlanacağı 2023’te 16 kütüphane açmayı hedefleyen Kepez Belediyesi, altıncı kütüphanesini de açılışa hazır hale getirdi. Kepez Belediyesi,  altıncı kütüphaneyi ilçenin doğu yakasında yer alan Sütçüler Mahallesi’ne kazandırdı.  Belediyenin sosyal tesisi olan Sütçüler Caddesi’ndeki Osman Gazi Semt Konağı’nın bir bölümü kütüphaneye dönüştürüldü. Semt kütüphanesi şeklinde tasarlanan ve 5 bin kitap kapasitesi bulunan kütüphanenin yapımı tamamlandı. Gençleri ve çocukları kitapla buluşturacak olan tesisinin açılış töreni 15 Eylül Çarşamba günü yapılacak. Metin Çiviler Anadolu Lisesi’nin hemen yanı başında bulunan Osman Gazi Kütüphanesi ile öğrenciler ders çalışabilecekleri bir mekâna da kavuşmuş olacak. Tütüncü açılış öncesi kütüphanede Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de,  açılış öncesi semt kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Kütüphane alanını gezen Tütüncü, eğitim tesisinin tasarımında gördüğü eksikleri, Başkan Yardımcıları Sebahat Adanır ve Mustafa Özsoy’a ileterek, giderilmesini istedi.    Başkan Tütüncü, yaptığı açıklamada belediyenin sosyal tesislerinden biri olan Osman Gazi Semt Konağı’nın, bölge için önemli bir sosyalleşme alanı olduğunu söyledi. Osman Gazi  Kütüphanesi Bu sosyal tesisin içerisinde bir semt kütüphanesi oluşturduklarını aktaran Başkan Tütüncü,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgenin gençlerine ve öğrencilerine hem ders çalışılacakları güzel bir mekân hem de kitap okuyabilecekleri fevkalâde şık, güzel, zengin bir kütüphane armağan ediyoruz. Osman Gazi Kütüphanemiz,  gençlerimize ve çocuklarımıza hem kitap okumayı sevdirecek hem de onları kitapla buluşturacak. Bu kütüphane ile bölgenin gençleri ve öğrencileri için de ders çalışabilecekleri nezih bir ortam meydana getiriyoruz.” ifadesini kullandı. Cumhuriyet’in 100. yılına 16 kütüphane Tütüncü, Cumhuriyet’in 100 yılının kutlanacağı 2023 yılının sonuna kadar ilçeye 16 kütüphane kazandırmayı hedeflediklerini kaydederek, şunları söyledi: “Bu kütüphanelerin içerisinde semt kütüphaneleri, araştırma kütüphaneleri, halk kütüphaneleri ve çocuk kütüphaneleri var. Özetle birçok farklı konsepte kütüphaneler yapıyoruz. Bu ülkenin gençlerini bilgiyle, bilimle, tasarımla buluşturmaktan, onları kültür ve sanatın değişik alanlarında söz sahibi yapmaktan mutluluk duyan bir belediyeyiz. Gençlerimiz iyi yetişsinler ki, onların geleceğinden emin olalım. Açılış 15 Eylül’de Osman Gazi Kütüphanesi’nin açılışını 15 Eylül Çarşamba günü saat 18.00'da gerçekleştireceklerini aktaran Başkan Hakan Tütüncü, “Bu tarihten itibaren bu güzel kütüphanemiz raflarında kitaplarıyla, müthiş ders çalışma ortamlarıyla sevgili öğrencilerimizin, kıymetli gençlerimizin ve mahallemizde kitap tutkunlarının buluşma noktası olacak.” diyerek sözlerini tamamladı.  
Kepez Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı için yatırım programına aldığı16 kütüphane arasında yer alan Osman Gazi Kütüphanesi’ni 15 Eylül’de kitapseverlerle buluşturuyor.

Kepez Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı için yatırım programına aldığı16 kütüphane arasında yer alan Osman Gazi Kütüphanesi’ni 15 Eylül’de kitapseverlerle buluşturuyor.

Cumhuriyet’in 100. yılının kutlanacağı 2023’te 16 kütüphane açmayı hedefleyen Kepez Belediyesi, altıncı kütüphanesini de açılışa hazır hale getirdi. Kepez Belediyesi,  altıncı kütüphaneyi ilçenin doğu yakasında yer alan Sütçüler Mahallesi’ne kazandırdı.
 Belediyenin sosyal tesisi olan Sütçüler Caddesi’ndeki Osman Gazi Semt Konağı’nın bir bölümü kütüphaneye dönüştürüldü. Semt kütüphanesi şeklinde tasarlanan ve 5 bin kitap kapasitesi bulunan kütüphanenin yapımı tamamlandı. Gençleri ve çocukları kitapla buluşturacak olan tesisinin açılış töreni 15 Eylül Çarşamba günü yapılacak. Metin Çiviler Anadolu Lisesi’nin hemen yanı başında bulunan Osman Gazi Kütüphanesi ile öğrenciler ders çalışabilecekleri bir mekâna da kavuşmuş olacak.

Tütüncü açılış öncesi kütüphanede

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de,  açılış öncesi semt kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Kütüphane alanını gezen Tütüncü, eğitim tesisinin tasarımında gördüğü eksikleri, Başkan Yardımcıları Sebahat Adanır ve Mustafa Özsoy’a ileterek, giderilmesini istedi.   
Başkan Tütüncü, yaptığı açıklamada belediyenin sosyal tesislerinden biri olan Osman Gazi Semt Konağı’nın, bölge için önemli bir sosyalleşme alanı olduğunu söyledi.

Osman Gazi  Kütüphanesi

Bu sosyal tesisin içerisinde bir semt kütüphanesi oluşturduklarını aktaran Başkan Tütüncü,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgenin gençlerine ve öğrencilerine hem ders çalışılacakları güzel bir mekân hem de kitap okuyabilecekleri fevkalâde şık, güzel, zengin bir kütüphane armağan ediyoruz. Osman Gazi Kütüphanemiz,  gençlerimize ve çocuklarımıza hem kitap okumayı sevdirecek hem de onları kitapla buluşturacak. Bu kütüphane ile bölgenin gençleri ve öğrencileri için de ders çalışabilecekleri nezih bir ortam meydana getiriyoruz.” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet’in 100. yılına 16 kütüphane

Tütüncü, Cumhuriyet’in 100 yılının kutlanacağı 2023 yılının sonuna kadar ilçeye 16 kütüphane kazandırmayı hedeflediklerini kaydederek, şunları söyledi: “Bu kütüphanelerin içerisinde semt kütüphaneleri, araştırma kütüphaneleri, halk kütüphaneleri ve çocuk kütüphaneleri var. Özetle birçok farklı konsepte kütüphaneler yapıyoruz. Bu ülkenin gençlerini bilgiyle, bilimle, tasarımla buluşturmaktan, onları kültür ve sanatın değişik alanlarında söz sahibi yapmaktan mutluluk duyan bir belediyeyiz. Gençlerimiz iyi yetişsinler ki, onların geleceğinden emin olalım.

Açılış 15 Eylül’de

Osman Gazi Kütüphanesi’nin açılışını 15 Eylül Çarşamba günü saat 18.00'da gerçekleştireceklerini aktaran Başkan Hakan Tütüncü, “Bu tarihten itibaren bu güzel kütüphanemiz raflarında kitaplarıyla, müthiş ders çalışma ortamlarıyla sevgili öğrencilerimizin, kıymetli gençlerimizin ve mahallemizde kitap tutkunlarının buluşma noktası olacak.” diyerek sözlerini tamamladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.