Kepez’in Genç Sultanları Gün Sayıyor

Spor 08.09.2021 - 19:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2605+ kez okundu.
 

Kepez’in Genç Sultanları Gün Sayıyor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Genç Yıldız B Takımı, antrenmanlarını yaparken ligin başlaması heyecanı yaşıyor
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Genç Yıldız B Takımı, antrenmanlarını yaparken ligin başlaması heyecanı yaşıyor Filenin Sultanlarının Avrupa 3'üncü olmasıyla daha da motive olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Genç Yıldız B Takımı, antrenmanlarını yaparken ligin başlaması heyecanı yaşıyor. Turgut Özal Spor Salonu'nda Voleybol Antrenörü Emrah Soysal'ın gözetiminde çalışan çocuklar, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Voleybol Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün belirleyeceği tarihe göre Antalya Genç Yıldız Ligi'ndeki maçlara hazırlanıyor. Hayalleri A takımına girmek Sporcuları 2005 ve 2006 doğumlu çocuklardan oluşan takım, kendi kategorisinde Antalya'nın en genç takımları arasında başı çekiyor. Öncelikle Antalya Kupası'nı kazanma hedefinde olan Kepezli voleybolcular, 2'nci ligde oynayan kulübün A Takımı kadrosunda yer almayı amaçlıyor. Tam teşekküllü salonda lige hazırlandıklarını belirten Soysal, ebeveynlerin çocuklarını spor yapmaya yönlendirmesini istedi.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Genç Yıldız B Takımı, antrenmanlarını yaparken ligin başlaması heyecanı yaşıyor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Genç Yıldız B Takımı, antrenmanlarını yaparken ligin başlaması heyecanı yaşıyor

Filenin Sultanlarının Avrupa 3'üncü olmasıyla daha da motive olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Genç Yıldız B Takımı, antrenmanlarını yaparken ligin başlaması heyecanı yaşıyor. Turgut Özal Spor Salonu'nda Voleybol Antrenörü Emrah Soysal'ın gözetiminde çalışan çocuklar, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Voleybol Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün belirleyeceği tarihe göre Antalya Genç Yıldız Ligi'ndeki maçlara hazırlanıyor.

Hayalleri A takımına girmek

Sporcuları 2005 ve 2006 doğumlu çocuklardan oluşan takım, kendi kategorisinde Antalya'nın en genç takımları arasında başı çekiyor. Öncelikle Antalya Kupası'nı kazanma hedefinde olan Kepezli voleybolcular, 2'nci ligde oynayan kulübün A Takımı kadrosunda yer almayı amaçlıyor. Tam teşekküllü salonda lige hazırlandıklarını belirten Soysal, ebeveynlerin çocuklarını spor yapmaya yönlendirmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.