Kepez’in Gönül Sofraları Kuruldu

Gündem 09.05.2019 - 17:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1662+ kez okundu.
 

Kepez’in Gönül Sofraları Kuruldu

Kepez Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan’da Ulus Mahallesi’nde kurduğu ilk iftar sofraları ile gönülleri birleştirdi.
On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te ilçesindeki 68 mahallede kurduğu iftar sofraları ile gönülleri birleştiren Kepez Belediyesi, bu yılda binlerce Kepezliyi gönül sofralarında buluşturuyor. Kepez Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl tüm ilçe sakinlerini bir araya getirdiği Ramazan sofralarının ilki Ulus Mahallesi’nde kuruldu. Ulus, Özgürlük, Yeşiltepe, Zafer ve Yükseliş Mahalle sakinlerini bir araya getiren iftar yemeğine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de katıldı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif’in de okunduğu Ramazan sofralarında eller dualar için açıldı. Sofralar paylaşınca güzel Gönül sofralarında bir araya gelebilmenin tarifsiz bir mutluluk olduğunu dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ramazanlar birlikte olunca, sofralarımız paylaşınca güzel. Ramazanlar birbirimizin halini hatırını sorunca, gönülden gönüle yeni yollar bulunca güzel.” dedi. Ramazan ayında gönüllerin alınması gerektiğini dile getiren Tütüncü, “Ramazan ayı gönüllerimizin, kalplerimizin birbirine daha da yakınlaşmasına, birbirimize duyduğumuz sevgimizin daha da büyümesine vesile olsun. Sevgimizi büyüttükçe, komşuluk ilişkimizi geliştirdikçe, hemşehrilik hukukumuzu derinleştirdikçe, inanıyorum ki hayat, şehir, her şey çok daha güzel olacak. “diye konuştu. İkram çeşmelerinden şerbet Ulus Mahallesi’ndeki iftar yemeğinin ardından,  Erenköy Cami’ne geçen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, burada hemşehrilerine kendi elleriyle soğuk şerbet ikram etti. Başkan Tütüncü, çayını da iftar yemeğinin ardından konuk olduğu hemşehrilerinin evinde içti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçen yıl on bir ayın sultanı Ramazan’da 100 bin hemşehrisi ile gönül sofralarında, 35 bin hemşehrisi ile de ikram çeşmelerinde buluştu.
Kepez Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan’da Ulus Mahallesi’nde kurduğu ilk iftar sofraları ile gönülleri birleştirdi.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te ilçesindeki 68 mahallede kurduğu iftar sofraları ile gönülleri birleştiren Kepez Belediyesi, bu yılda binlerce Kepezliyi gönül sofralarında buluşturuyor. Kepez Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl tüm ilçe sakinlerini bir araya getirdiği Ramazan sofralarının ilki Ulus Mahallesi’nde kuruldu. Ulus, Özgürlük, Yeşiltepe, Zafer ve Yükseliş Mahalle sakinlerini bir araya getiren iftar yemeğine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de katıldı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif’in de okunduğu Ramazan sofralarında eller dualar için açıldı.

Sofralar paylaşınca güzel

Gönül sofralarında bir araya gelebilmenin tarifsiz bir mutluluk olduğunu dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ramazanlar birlikte olunca, sofralarımız paylaşınca güzel. Ramazanlar birbirimizin halini hatırını sorunca, gönülden gönüle yeni yollar bulunca güzel.” dedi. Ramazan ayında gönüllerin alınması gerektiğini dile getiren Tütüncü, “Ramazan ayı gönüllerimizin, kalplerimizin birbirine daha da yakınlaşmasına, birbirimize duyduğumuz sevgimizin daha da büyümesine vesile olsun. Sevgimizi büyüttükçe, komşuluk ilişkimizi geliştirdikçe, hemşehrilik hukukumuzu derinleştirdikçe, inanıyorum ki hayat, şehir, her şey çok daha güzel olacak. “diye konuştu.

İkram çeşmelerinden şerbet

Ulus Mahallesi’ndeki iftar yemeğinin ardından,  Erenköy Cami’ne geçen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, burada hemşehrilerine kendi elleriyle soğuk şerbet ikram etti. Başkan Tütüncü, çayını da iftar yemeğinin ardından konuk olduğu hemşehrilerinin evinde içti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçen yıl on bir ayın sultanı Ramazan’da 100 bin hemşehrisi ile gönül sofralarında, 35 bin hemşehrisi ile de ikram çeşmelerinde buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.