Kepez’in Kurban Pazarlarına Pandemiye Karşı ‘Ozon Tüneli’

Belediyeler 29.07.2020 - 01:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1531+ kez okundu.
 

Kepez’in Kurban Pazarlarına Pandemiye Karşı ‘Ozon Tüneli’

Kepez Belediyesi, Kovit-19 tedbirleri kapsamında ilçedeki kurban satış pazarlarının girişine doğal dezenfektanlı ozon gazı tüneli yerleştirdi. Giriş ve çıkışların kontrollü bir şekilde sağlandığı kurban pazarları ozon tünelleriyle daha güvenli hale getiri
Kepez Belediyesi, Kovit-19 tedbirleri kapsamında ilçedeki kurban satış pazarlarının girişine doğal dezenfektanlı ozon gazı tüneli yerleştirdi. Giriş ve çıkışların kontrollü bir şekilde sağlandığı kurban pazarları ozon tünelleriyle daha güvenli hale getirildi. Kepez Belediyesi, pardemi nedeniyle kurban satış alanlarındaki hijyen kurallarını en üst noktaya taşıdı. Pandemiye karşı her türlü tedbiri alan Kepez Belediyesi, vatandaşların alış verişlerini daha güvenli bir şekilde yapabilmesi için kurban pazarları girişine ozonlu dezenfeksiyon tüneli yerleştirdi. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin 7/24 görev başında olduğu Kurban pazarlarında ziyaretçiler, ateşlerinin ölçülmesi ve ellerinin dezenfekte edilmesinin ardından ozonlu dezenfeksiyon tüneline alınıyor. Ozon tünelinden geçen vatandaşların, hem kıyafetleri, hem de vücutları hiçbir kimyasala maruz kalmadan dezenfekte ediliyor. Kurban pazarı girişlerinde sadece ziyaretçiler değil, kurban pazarındaki esnaftan çalışan personele kadar herkesin ozon tünelinden geçmesi sağlanıyor.  Kurban pazarları sık sık dezenfekte ediliyor Vatandaşların alış verişlerini daha güvenli bir ortamda yapabilmesi için her türlü tedbiri alan Kepez Belediyesi, Mobil Dezenfekte ekipleri ile kurban pazarlarının sık sık dezenfekte edilmesini sağlıyor. Kurban pazarlıklarının daha sağlıklı bir ortamda yapılması için temsili tokalaşma eli dahi tasarlayan Kepez Belediyesi, esnafa siperlik, maske, eldiven, dezenfektan bulunan pazarlık kitleri de dağıtıyor. Kepez Belediyesi, bu yıl pandemi nedeniyle en üst noktaya çıkardığı hijyen çalışmalarını kurban kesim alanlarında da uygulayacak.
Kepez Belediyesi, Kovit-19 tedbirleri kapsamında ilçedeki kurban satış pazarlarının girişine doğal dezenfektanlı ozon gazı tüneli yerleştirdi. Giriş ve çıkışların kontrollü bir şekilde sağlandığı kurban pazarları ozon tünelleriyle daha güvenli hale getiri

Kepez Belediyesi, Kovit-19 tedbirleri kapsamında ilçedeki kurban satış pazarlarının girişine doğal dezenfektanlı ozon gazı tüneli yerleştirdi. Giriş ve çıkışların kontrollü bir şekilde sağlandığı kurban pazarları ozon tünelleriyle daha güvenli hale getirildi.

Kepez Belediyesi, pardemi nedeniyle kurban satış alanlarındaki hijyen kurallarını en üst noktaya taşıdı. Pandemiye karşı her türlü tedbiri alan Kepez Belediyesi, vatandaşların alış verişlerini daha güvenli bir şekilde yapabilmesi için kurban pazarları girişine ozonlu dezenfeksiyon tüneli yerleştirdi. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin 7/24 görev başında olduğu Kurban pazarlarında ziyaretçiler, ateşlerinin ölçülmesi ve ellerinin dezenfekte edilmesinin ardından ozonlu dezenfeksiyon tüneline alınıyor. Ozon tünelinden geçen vatandaşların, hem kıyafetleri, hem de vücutları hiçbir kimyasala maruz kalmadan dezenfekte ediliyor. Kurban pazarı girişlerinde sadece ziyaretçiler değil, kurban pazarındaki esnaftan çalışan personele kadar herkesin ozon tünelinden geçmesi sağlanıyor. 

Kurban pazarları sık sık dezenfekte ediliyor

Vatandaşların alış verişlerini daha güvenli bir ortamda yapabilmesi için her türlü tedbiri alan Kepez Belediyesi, Mobil Dezenfekte ekipleri ile kurban pazarlarının sık sık dezenfekte edilmesini sağlıyor. Kurban pazarlıklarının daha sağlıklı bir ortamda yapılması için temsili tokalaşma eli dahi tasarlayan Kepez Belediyesi, esnafa siperlik, maske, eldiven, dezenfektan bulunan pazarlık kitleri de dağıtıyor. Kepez Belediyesi, bu yıl pandemi nedeniyle en üst noktaya çıkardığı hijyen çalışmalarını kurban kesim alanlarında da uygulayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.