Kepez’in Mahallelerinde Bahar Mesaisi

Belediyeler 13.05.2019 - 20:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1857+ kez okundu.
 

Kepez’in Mahallelerinde Bahar Mesaisi

Kepez Belediyesi’nin Zafer Mahallesi’nden startını verdiği ve 68 mahallede yürütülmesini planladığı bahar temizliği tüm mahallelerde hummalı bir şekilde devam ediyor.
Kepez’in mahalleleri pırıl pırıl oldu. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki 68 mahallenin cadde, sokak ve bulvarlarını hummalı bir şekilde temizliyor. Zafer Mahallesi’nden startı verilen bahar temizliği trafiği aksatmayacak yerlerde gündüz, trafiği aksatacak yerlerde ise gece yapılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kepez’in mahalleleri deterjanlı sularla yıkanarak, pırıl pırıl yapılıyor. Bahar temizliğinde kullanılan su arazözü, süpürge araçları, ravo süpürgüler ile tüm mahalle ve sokaklar baharın gelişine hazırlanıyor. Kepez’in 68 mahallesi’nde bahar temizliği  Kepez’in 68 mahallesi’nde yürütülecek olan bahar temizliği kapsamında Zafer, Ulus, Özgürlük, Yeşiltepe, Yükseliş ve Atatürk Mahalleleri hem gündüz, hem de gece saatlerinde büyük bir titizlikle temizlendi. El birliği ile Kepez’i mis gibi bir bahara hazırladıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Sağlığı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz gündüz ve gece mahalle ve sokaklarımızı pırıl pırıl yapabilmek için hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Doğanın uyandığı, ağaçların yeşillendiği, çevrenin bambaşka güzelliğe büründüğü bahar ayında bu güzelliğe bizde cadde ve sokaklarımızı temizleyerek katkıda bulunalım istedik” dedi. Kepez Belediyesi’nin başlattığı bahar temizliği 68 mahalle de devam edecek.
Kepez Belediyesi’nin Zafer Mahallesi’nden startını verdiği ve 68 mahallede yürütülmesini planladığı bahar temizliği tüm mahallelerde hummalı bir şekilde devam ediyor.

Kepez’in mahalleleri pırıl pırıl oldu. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki 68 mahallenin cadde, sokak ve bulvarlarını hummalı bir şekilde temizliyor. Zafer Mahallesi’nden startı verilen bahar temizliği trafiği aksatmayacak yerlerde gündüz, trafiği aksatacak yerlerde ise gece yapılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kepez’in mahalleleri deterjanlı sularla yıkanarak, pırıl pırıl yapılıyor. Bahar temizliğinde kullanılan su arazözü, süpürge araçları, ravo süpürgüler ile tüm mahalle ve sokaklar baharın gelişine hazırlanıyor.

Kepez’in 68 mahallesi’nde bahar temizliği 

Kepez’in 68 mahallesi’nde yürütülecek olan bahar temizliği kapsamında Zafer, Ulus, Özgürlük, Yeşiltepe, Yükseliş ve Atatürk Mahalleleri hem gündüz, hem de gece saatlerinde büyük bir titizlikle temizlendi. El birliği ile Kepez’i mis gibi bir bahara hazırladıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Sağlığı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz gündüz ve gece mahalle ve sokaklarımızı pırıl pırıl yapabilmek için hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Doğanın uyandığı, ağaçların yeşillendiği, çevrenin bambaşka güzelliğe büründüğü bahar ayında bu güzelliğe bizde cadde ve sokaklarımızı temizleyerek katkıda bulunalım istedik” dedi. Kepez Belediyesi’nin başlattığı bahar temizliği 68 mahalle de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.