Kepez’in Sosyal Yardımlaşma Merkezi Açılıyor

Belediyeler 01.03.2019 - 23:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2679+ kez okundu.
 

Kepez’in Sosyal Yardımlaşma Merkezi Açılıyor

Kepez Belediyesi’nin Düdenbaşı Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde inşa ettiği Sosyal Yardımlaşma Merkezi, 4 Mart pazartesi günü saat 14.30’da törenle açılıyor.
Kepezlilere daha kaliteli hizmetler sunmak için çalışan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şimdide sosyal belediyecilik örneği olan Sosyal Yardımlaşma Merkezi’ni hizmete açıyor. Sosyal yardım hizmetlerini aynı çatı altında toparlayacak olan Sosyal Yardımlaşma Merkezi, Düdenbaşı Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’ne inşa edildi. Bodrum ve zemin katı da dahil olmak üzere 4 katlı olarak inşa edilen Sosyal Yardımlaşma Merkezi’nin en üst katıda çok amaçlı salon olarak kullanılacak. Sosyal Yardımlaşma Merkezi, yardımlarla Kepez’deki ihtiyaç sahiplerinin yuvalarını ısıtacak.   Kepez’in yuvaları ısıtan projesi Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi (KEDAP) yeni binada uygulanmayacak. Çünkü yeni binada ihtiyaç sahipleri istedikleri kıyafetlerin yenisine ulaşabilecek. Sosyal Yardımlaşma Merkezi’nde ihtiyaç sahibi Kepezlilere, ev eşyası yardımı da yapılacak. Kepez Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma Merkezi’nin kurumsal yapısı ile ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine sıcacık elini uzatacak. Sosyal belediyecilik alanında örnek olan proje, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün mimar kardeşi Hacer Tütüncü tarafından hiçbir ücret alınmadan çizildi.
Kepez Belediyesi’nin Düdenbaşı Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde inşa ettiği Sosyal Yardımlaşma Merkezi, 4 Mart pazartesi günü saat 14.30’da törenle açılıyor.

Kepezlilere daha kaliteli hizmetler sunmak için çalışan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şimdide sosyal belediyecilik örneği olan Sosyal Yardımlaşma Merkezi’ni hizmete açıyor. Sosyal yardım hizmetlerini aynı çatı altında toparlayacak olan Sosyal Yardımlaşma Merkezi, Düdenbaşı Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’ne inşa edildi. Bodrum ve zemin katı da dahil olmak üzere 4 katlı olarak inşa edilen Sosyal Yardımlaşma Merkezi’nin en üst katıda çok amaçlı salon olarak kullanılacak. Sosyal Yardımlaşma Merkezi, yardımlarla Kepez’deki ihtiyaç sahiplerinin yuvalarını ısıtacak.  

Kepez’in yuvaları ısıtan projesi

Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi (KEDAP) yeni binada uygulanmayacak. Çünkü yeni binada ihtiyaç sahipleri istedikleri kıyafetlerin yenisine ulaşabilecek. Sosyal Yardımlaşma Merkezi’nde ihtiyaç sahibi Kepezlilere, ev eşyası yardımı da yapılacak. Kepez Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma Merkezi’nin kurumsal yapısı ile ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine sıcacık elini uzatacak. Sosyal belediyecilik alanında örnek olan proje, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün mimar kardeşi Hacer Tütüncü tarafından hiçbir ücret alınmadan çizildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.