Kepez’in Sultanları Nikâh Tazeledi

Spor 16.09.2021 - 18:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1818+ kez okundu.
 

Kepez’in Sultanları Nikâh Tazeledi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün alt yapısından yetişen sultanlar, bu sezon 2’inci ligde verecekleri mücadele öncesi sözleşme imzaladı
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün alt yapısından yetişen sultanlar, bu sezon 2’inci ligde verecekleri mücadele öncesi sözleşme imzaladı Bu sezon Voleybol Bayanlar 2’inci Lig’de mücadele edecek olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün sultanları, sözleşme yenileyerek tam takım halinde ilk antrenmanlarına çıktı. Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlenen törende Voleybol Şube Sorumlusu Kürşat Altıntaş ile imza atan sporcular, sevinçlerini yüzlerine yansıttı. TAM KADRO ANTRENMANA İmzaların atılmasının ardından tam kadro antrenmanlara başlayan Kepez’in sultanları, Ekim ayının sonunda başlayacak yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Her şeyden önce sağlıklı bir sezon dilediklerini belirten Altıntaş, “Sporcularımızdan desteğini esirgemeyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi. LİSASLI SPORCU SAYISI ARTACAK Başkan Tütüncü’nün talimatıyla yeni sezona katılma kararı verdiklerini belirten Altıntaş, “Başkan Tütüncü, spor kulübümüzden, özellikle kadın ve kızlara önem vermemizi istiyor. Bu anlamda lisanslı sporcu sayımızı arttırmak istiyoruz” dedi. İlk imzayı atan takım kaptanı Gizem Kaçar ise, “Hepimiz heyecanlıyız. Yeni bir oluşum ile hayırlı bir sezon diliyorum” dedi.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün alt yapısından yetişen sultanlar, bu sezon 2’inci ligde verecekleri mücadele öncesi sözleşme imzaladı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün alt yapısından yetişen sultanlar, bu sezon 2’inci ligde verecekleri mücadele öncesi sözleşme imzaladı

Bu sezon Voleybol Bayanlar 2’inci Lig’de mücadele edecek olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün sultanları, sözleşme yenileyerek tam takım halinde ilk antrenmanlarına çıktı. Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlenen törende Voleybol Şube Sorumlusu Kürşat Altıntaş ile imza atan sporcular, sevinçlerini yüzlerine yansıttı.

TAM KADRO ANTRENMANA

İmzaların atılmasının ardından tam kadro antrenmanlara başlayan Kepez’in sultanları, Ekim ayının sonunda başlayacak yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Her şeyden önce sağlıklı bir sezon dilediklerini belirten Altıntaş, “Sporcularımızdan desteğini esirgemeyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

LİSASLI SPORCU SAYISI ARTACAK

Başkan Tütüncü’nün talimatıyla yeni sezona katılma kararı verdiklerini belirten Altıntaş, “Başkan Tütüncü, spor kulübümüzden, özellikle kadın ve kızlara önem vermemizi istiyor. Bu anlamda lisanslı sporcu sayımızı arttırmak istiyoruz” dedi. İlk imzayı atan takım kaptanı Gizem Kaçar ise, “Hepimiz heyecanlıyız. Yeni bir oluşum ile hayırlı bir sezon diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.