Kepez’in Sultanları Yine Set Vermedi

Spor 06.12.2021 - 21:09, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2663+ kez okundu.
 

Kepez’in Sultanları Yine Set Vermedi

Ligin 8'inci haftası karşılaşmasını Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yapan Kepez Belediyespor’un sultanları, 4'üncü kez 3-0'lık sonuç ile salondan ayrıldı.
Ligin 8'inci haftası karşılaşmasını Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yapan Kepez Belediyespor’un sultanları, 4'üncü kez 3-0'lık sonuç ile salondan ayrıldı Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün medarı iftihar takımlarının başında gelen kadın voleybol takımı, ligde yaptığı 8'inci karşılaşma sonucu 4'üncü kez 3-0'lık net sonuç ile salondan ayrıldı. Turgut Özal Spor Salonu'nda Denizli Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Kepez Belediyespor, ilk set hariç zorlanmadan maçı kopardı. Maçı 25-22, 25-8 ve 25-15 setler ile alan Kepezli sultanlar, 12 Aralık'ta deplasmanda Antalyaspor ile 9'uncu maçına çıkacak. ANTALYASPOR MAÇI ÖNEMLİ Ligin ilk maçı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, 4'üncü hafta maçı Denizli Voleybol ve 6'ıncı hafta maçı Bodrum Doğuş karşılaşmalarında da set vermemiş olan Kepezli kızlar, Antalya Megaspor ve Marmaris Belediyespor takımlarına da sadece 1'er set vermişti. Grubunda Denizli Merkezefendi Belediye ve Antalyaspor'un ardından 18 puan ile 3'üncü sırada yer alan Kepez Belediyesi, grup ikinciliğine yükselmek için haftaya Antalyaspor'u yenmek zorunda.
Ligin 8'inci haftası karşılaşmasını Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yapan Kepez Belediyespor’un sultanları, 4'üncü kez 3-0'lık sonuç ile salondan ayrıldı.

Ligin 8'inci haftası karşılaşmasını Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yapan Kepez Belediyespor’un sultanları, 4'üncü kez 3-0'lık sonuç ile salondan ayrıldı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün medarı iftihar takımlarının başında gelen kadın voleybol takımı, ligde yaptığı 8'inci karşılaşma sonucu 4'üncü kez 3-0'lık net sonuç ile salondan ayrıldı. Turgut Özal Spor Salonu'nda Denizli Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Kepez Belediyespor, ilk set hariç zorlanmadan maçı kopardı. Maçı 25-22, 25-8 ve 25-15 setler ile alan Kepezli sultanlar, 12 Aralık'ta deplasmanda Antalyaspor ile 9'uncu maçına çıkacak.

ANTALYASPOR MAÇI ÖNEMLİ

Ligin ilk maçı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, 4'üncü hafta maçı Denizli Voleybol ve 6'ıncı hafta maçı Bodrum Doğuş karşılaşmalarında da set vermemiş olan Kepezli kızlar, Antalya Megaspor ve Marmaris Belediyespor takımlarına da sadece 1'er set vermişti. Grubunda Denizli Merkezefendi Belediye ve Antalyaspor'un ardından 18 puan ile 3'üncü sırada yer alan Kepez Belediyesi, grup ikinciliğine yükselmek için haftaya Antalyaspor'u yenmek zorunda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.