Kepez Kitap Fuarı’nda Yazarlar Geçidi

Kültür-Sanat 15.03.2019 - 20:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1979+ kez okundu.
 

Kepez Kitap Fuarı’nda Yazarlar Geçidi

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kepez Kitap Fuarı tüm hızıyla sürüyor. Her gün binlerce kitapseverin ziyaret ettiği Kepez Kitap Fuarı, hafta sonu yine birçok yazarı okuyucularıyla buluşturacak.
Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği çevre temalı Kepez Kitap Fuarı, hafta sonunda da okurları yazarlarla bir araya getiriyor. 8 Mart cuma günü kapılarını kitapseverlere aralayan ve 17 Mart pazar günü kapılarını kapatacak olan  2. Kepez Kitap Fuarı, hafta sonu yine bir çok yazarı ağırlayacak. Müfit Can Saçıntı ‘Mutluluk Şart mı?’,Ahmet Vehbi Vakkasoğlu ‘Yunus Emre’den Günümüze Mesajlar,’ Tuğrul İnançer ‘Okumak’, Serdar Tuncer ‘Delilim Yok Kalbimden Başka’, Uğur Batı ‘İnsanın Kusursuz Yolculuğu’ ve ‘Göz Yaşlarım İftiharla Sunar’  konulu söyleşi ile de Murat Tavlı ve daha birçok yazar ve televizyoncu söyleşi saatlerinde hayranları ile buluşacak. Kepez’den örnek kitap fuarı Canan Tan, Ayşe Kulin, Engün Akyürek, Kürşat Başar, İclal Aydın gibi ünlü yazar, sunucu ve televizyoncuları 2. Kepez Kitap Fuarı’nda hayranları ile buluşturan Kepez Belediyesi, bu yıl farklı temalarla fuara sosyal projelerde ekledi. Kitap alanlar adına portakal fidanı dikecek ve portakal bahçesi oluşturacak olan Kepez Belediyesi, her yıl bir köy okuluna da kütüphane kazandıracak. Engellileri de unutmayan Kepez Belediyesi, görme engelliler için gönüllüler tarafından okunacak olan kitapları da sahiplerine ulaştıracak. Kepez Belediyesi, bu yıl 2’ncisini düzenlediği kitap fuarında,  çevreci ve sosyal içerikli projelerle örnek bir çalışma ortaya koydu. Hafta sonu bir çok yazar Kapılarını 17 Mart pazar günü kapatacak olan 2. Kepez Kitap Fuarı, hafta sonu Wahire Mine Çiftçi, Uğur Tuna, Ali Yılmaz, Saniye Ucun, Öztürk Acun, Hayrettin Şahin, Reyhan Erdoğan, Coşkun Genç, Savaş Ünlü, Fahri Coşkun, Mustafa Koçyiğit, Hakan Karabey, Murat Batmankaya, Güldem Şahan, Hasan Tanrıverdi, Mehmet Erdoğan, Necati Demirci, Ferit Delen, Fatih Duman, Tunç Balaban, Kahraman Tazeoğlu, Nilgün Bodur, Erhan Çelik, Yeşim Akıncı, Mehmet Ali Bulut, Zekeriya Efiloğlu, Fatih Çıtlak, Fırat İzgi, Meriç İzgi, Okan Yiğit, Işık Ögütçü, Serkan Karaismailoğlu, Murat Kaplan, Serkan Bozkuş, Bekir Yılmaz, Eylül Ayça Karakuş, Hediye Tekin, Birsen Yılmaz, Cihan Öz, Gökçe Kozak, Mine Kar Özbek, Nuran Tarakoğlu, Onat Boyacı Yılmaz gibi daha bir çok ünlü ismi imza günlerinde okuyucuları ile bir araya getirecek.
Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kepez Kitap Fuarı tüm hızıyla sürüyor. Her gün binlerce kitapseverin ziyaret ettiği Kepez Kitap Fuarı, hafta sonu yine birçok yazarı okuyucularıyla buluşturacak.

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği çevre temalı Kepez Kitap Fuarı, hafta sonunda da okurları yazarlarla bir araya getiriyor. 8 Mart cuma günü kapılarını kitapseverlere aralayan ve 17 Mart pazar günü kapılarını kapatacak olan  2. Kepez Kitap Fuarı, hafta sonu yine bir çok yazarı ağırlayacak. Müfit Can Saçıntı ‘Mutluluk Şart mı?’,Ahmet Vehbi Vakkasoğlu ‘Yunus Emre’den Günümüze Mesajlar,’ Tuğrul İnançer ‘Okumak’, Serdar Tuncer ‘Delilim Yok Kalbimden Başka’, Uğur Batı ‘İnsanın Kusursuz Yolculuğu’ ve ‘Göz Yaşlarım İftiharla Sunar’  konulu söyleşi ile de Murat Tavlı ve daha birçok yazar ve televizyoncu söyleşi saatlerinde hayranları ile buluşacak.

Kepez’den örnek kitap fuarı

Canan Tan, Ayşe Kulin, Engün Akyürek, Kürşat Başar, İclal Aydın gibi ünlü yazar, sunucu ve televizyoncuları 2. Kepez Kitap Fuarı’nda hayranları ile buluşturan Kepez Belediyesi, bu yıl farklı temalarla fuara sosyal projelerde ekledi. Kitap alanlar adına portakal fidanı dikecek ve portakal bahçesi oluşturacak olan Kepez Belediyesi, her yıl bir köy okuluna da kütüphane kazandıracak. Engellileri de unutmayan Kepez Belediyesi, görme engelliler için gönüllüler tarafından okunacak olan kitapları da sahiplerine ulaştıracak. Kepez Belediyesi, bu yıl 2’ncisini düzenlediği kitap fuarında,  çevreci ve sosyal içerikli projelerle örnek bir çalışma ortaya koydu.

Hafta sonu bir çok yazar

Kapılarını 17 Mart pazar günü kapatacak olan 2. Kepez Kitap Fuarı, hafta sonu Wahire Mine Çiftçi, Uğur Tuna, Ali Yılmaz, Saniye Ucun, Öztürk Acun, Hayrettin Şahin, Reyhan Erdoğan, Coşkun Genç, Savaş Ünlü, Fahri Coşkun, Mustafa Koçyiğit, Hakan Karabey, Murat Batmankaya, Güldem Şahan, Hasan Tanrıverdi, Mehmet Erdoğan, Necati Demirci, Ferit Delen, Fatih Duman, Tunç Balaban, Kahraman Tazeoğlu, Nilgün Bodur, Erhan Çelik, Yeşim Akıncı, Mehmet Ali Bulut, Zekeriya Efiloğlu, Fatih Çıtlak, Fırat İzgi, Meriç İzgi, Okan Yiğit, Işık Ögütçü, Serkan Karaismailoğlu, Murat Kaplan, Serkan Bozkuş, Bekir Yılmaz, Eylül Ayça Karakuş, Hediye Tekin, Birsen Yılmaz, Cihan Öz, Gökçe Kozak, Mine Kar Özbek, Nuran Tarakoğlu, Onat Boyacı Yılmaz gibi daha bir çok ünlü ismi imza günlerinde okuyucuları ile bir araya getirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.