Kepez’li Çocuklara Eğitim Desteği

29.07.2019 - 23:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3216+ kez okundu.
 

Kepez’li Çocuklara Eğitim Desteği

Kepezli çocukların eğitimlerine büyük önem veren Kepez Belediyesi, yaz döneminde ilçenin 9 noktasında 11 alanda eğitime destek ve yetenek geliştirme kursları açtı.
Kepez Belediyesi, ilçedeki çocuk ve gençlerin daha kaliteli eğitim hizmeti alabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim ve öğretim dönemlerinde Kepez’in okullarına her türlü imkanları sunan, bugüne kadar 31 okula bilişim sınıfı kazandıran Kepez Belediyesi, yaz aylarında da eğitime destek programlarına devam ediyor. Kepez Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Sakarya AKMEK Kurs Merkezi, Ulus Bilgi Evi, Osman Gazi Semt Konağı, Orhan Gazi Semt Konağı, Amir Ateş Semt Konağı, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu Kurs Merkezi, Barış Mahallesi Kurs Merkezi, Erenköy Mahallesi Kurs Merkezi ve Kepez Müzik Okulları olmak üzere 9 nokta da çocuk ve gençlerin eğitimlerini destekleyen yaz kursları açtı. 9 noktada 11 alanda eğitim Kepez Belediyesi’nin her yıl eğitim ve öğretim yılı ara tatilinde açtığı yaz kursları bu yıl Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi, Satranç, Kur’an-ı Kerim, Bilgisayar, Keman, Piyano, Bağlama ve Gitar olmak üzere 11 alanda bin 343 öğrenciye hizmet veriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün eğitim alanında başlattığı ve örnek bir çalışma olan etüt programları bugüne kadar binlerce öğrencinin eğitimine katkı sağladı. Yaz aylarında da devam eden etüt programları ile öğrenciler hem bir alt sınıfın ders tekrarını yapma, hem de yeni sınıflarının ders konularını da öğrenme imkanı buluyorlar. Kepez Belediyesi’nin Etüt Merkezleri öğrencilerin derslerine katkı sağlamanın yanında, eğitimde de fırsat eşitliği sağlıyor.
Kepezli çocukların eğitimlerine büyük önem veren Kepez Belediyesi, yaz döneminde ilçenin 9 noktasında 11 alanda eğitime destek ve yetenek geliştirme kursları açtı.

Kepez Belediyesi, ilçedeki çocuk ve gençlerin daha kaliteli eğitim hizmeti alabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim ve öğretim dönemlerinde Kepez’in okullarına her türlü imkanları sunan, bugüne kadar 31 okula bilişim sınıfı kazandıran Kepez Belediyesi, yaz aylarında da eğitime destek programlarına devam ediyor. Kepez Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Sakarya AKMEK Kurs Merkezi, Ulus Bilgi Evi, Osman Gazi Semt Konağı, Orhan Gazi Semt Konağı, Amir Ateş Semt Konağı, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu Kurs Merkezi, Barış Mahallesi Kurs Merkezi, Erenköy Mahallesi Kurs Merkezi ve Kepez Müzik Okulları olmak üzere 9 nokta da çocuk ve gençlerin eğitimlerini destekleyen yaz kursları açtı.

9 noktada 11 alanda eğitim

Kepez Belediyesi’nin her yıl eğitim ve öğretim yılı ara tatilinde açtığı yaz kursları bu yıl Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi, Satranç, Kur’an-ı Kerim, Bilgisayar, Keman, Piyano, Bağlama ve Gitar olmak üzere 11 alanda bin 343 öğrenciye hizmet veriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün eğitim alanında başlattığı ve örnek bir çalışma olan etüt programları bugüne kadar binlerce öğrencinin eğitimine katkı sağladı. Yaz aylarında da devam eden etüt programları ile öğrenciler hem bir alt sınıfın ders tekrarını yapma, hem de yeni sınıflarının ders konularını da öğrenme imkanı buluyorlar. Kepez Belediyesi’nin Etüt Merkezleri öğrencilerin derslerine katkı sağlamanın yanında, eğitimde de fırsat eşitliği sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.