Kepez Manavgat İçin Seferber Oldu

Belediyeler 01.08.2021 - 19:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1852+ kez okundu.
 

Kepez Manavgat İçin Seferber Oldu

Kepez Belediyesi’nin İçişleri Bakanlığı’nca afet bölgesi ilan edilen Manavgat’ta yaraların sarılması için başlatılan çalışmalarda görevlendirilmesi üzerine Başkan Hakan Tütüncü’nün talimatıyla belediyenin tüm imkanları
Kepez Belediyesi’nin İçişleri Bakanlığı’nca afet bölgesi ilan edilen Manavgat’ta yaraların sarılması için başlatılan çalışmalarda görevlendirilmesi üzerine Başkan Hakan Tütüncü’nün talimatıyla belediyenin tüm imkanları Manavgat  için seferber edildi.   Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde 28 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinde başlayan yangın felaketi devam ederken, bir yandan da afetzedelerin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Kepez Belediyesi de, İçişleri Bakanlığı’nca “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edilen Manavgat’ta yaralarının sarılması için başlatılan çalışmalarda görevlendirildi. İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesi üzerine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla bölgeye iş makineleri ve iş gücü sevk edildi. Tüm imkanlarıyla Manavgat için seferber olan Kepez Belediyesi, bölgeye sağlık hizmeti, temel gıda maddeleri, hayvancılıkla uğraşan yangınzedelere de kamyon kamyon yem, saman gönderiyor. Kepez’in ekipleri Manavgat’ta   Elektrik kesintisi nedeniyle su verilemeyen yerlere de su tankerleri ile su taşınıyor. Kepez Belediyesi’nin, temizlik, park ve bahçeler, zabıta ekipleri ve teknik ekiplerin de görev yaptığı bölgede, sosyal yardımlar Manavgat’ın her köşesine ulaştırılıyor. Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinin kontrol altına alınması için daha öncede bölgeye ekipler gönderen Kepez Belediyesi, bir yandan da ‘Haydi Kepez Manavgat’a Destek’ kampanyası başlatmıştı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, beraberindeki heyetle yangın bölgesinde incelemelerde bulunmuş, yangınzedelerin hayvanları için su isteğini de geri çevirmeyerek, bölgeye su tankerleri göndermişti.
Kepez Belediyesi’nin İçişleri Bakanlığı’nca afet bölgesi ilan edilen Manavgat’ta yaraların sarılması için başlatılan çalışmalarda görevlendirilmesi üzerine Başkan Hakan Tütüncü’nün talimatıyla belediyenin tüm imkanları

Kepez Belediyesi’nin İçişleri Bakanlığı’nca afet bölgesi ilan edilen Manavgat’ta yaraların sarılması için başlatılan çalışmalarda görevlendirilmesi üzerine Başkan Hakan Tütüncü’nün talimatıyla belediyenin tüm imkanları Manavgat  için seferber edildi.  

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde 28 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinde başlayan yangın felaketi devam ederken, bir yandan da afetzedelerin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Kepez Belediyesi de, İçişleri Bakanlığı’nca “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edilen Manavgat’ta yaralarının sarılması için başlatılan çalışmalarda görevlendirildi. İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesi üzerine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla bölgeye iş makineleri ve iş gücü sevk edildi. Tüm imkanlarıyla Manavgat için seferber olan Kepez Belediyesi, bölgeye sağlık hizmeti, temel gıda maddeleri, hayvancılıkla uğraşan yangınzedelere de kamyon kamyon yem, saman gönderiyor.

Kepez’in ekipleri Manavgat’ta  

Elektrik kesintisi nedeniyle su verilemeyen yerlere de su tankerleri ile su taşınıyor. Kepez Belediyesi’nin, temizlik, park ve bahçeler, zabıta ekipleri ve teknik ekiplerin de görev yaptığı bölgede, sosyal yardımlar Manavgat’ın her köşesine ulaştırılıyor. Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinin kontrol altına alınması için daha öncede bölgeye ekipler gönderen Kepez Belediyesi, bir yandan da ‘Haydi Kepez Manavgat’a Destek’ kampanyası başlatmıştı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, beraberindeki heyetle yangın bölgesinde incelemelerde bulunmuş, yangınzedelerin hayvanları için su isteğini de geri çevirmeyerek, bölgeye su tankerleri göndermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.