Kepez Tıp Merkezi’nden Sağlık Raporu Hizmeti

Sağlık 23.06.2021 - 19:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2661+ kez okundu.
 

Kepez Tıp Merkezi’nden Sağlık Raporu Hizmeti

Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforundaki Tıp Merkezi, işe giriş, ehliyet ve benzeri işlemler için gerekli olan ‘sağlık raporu’ hizmetini de vatandaşlarla buluşturdu.
Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforundaki Tıp Merkezi, işe giriş, ehliyet ve benzeri işlemler için gerekli olan ‘sağlık raporu’ hizmetini de vatandaşlarla buluşturdu.   Kepez Tıp Merkezi, hizmet ağını her geçen gün büyütüyor. Kepez Belediyesi’nin teknik alt yapısı, uzman hekim kadrosu ve kalifiyeli sağlık personelleriyle 2017 yılından bu yana Belediye Sağlık Merkezi adıyla hizmet veren sağlık kuruluşu geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı’nca Tıp Merkezi statüsüne alınmıştı. Yeni poliklinik hizmetleriyle daha da büyüyen Kepez Tıp Merkezi,  hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırıyor. Türkiye’deki belediyeler arasında ilk talasemi testi ruhsatını alan Kepez Belediyesi, her yıl evlenecek 7 bin çifte talasemi hizmeti sunuyor. Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda hizmet veren Tıp Merkezi, hizmet ağını daha da genişleterek artık işe giriş, ehliyet ve benzeri işlemler için gerekli olan sağlık raporlarını da verecek. Hızlı ve ekonomik hizmet Kepez Tıp Merkezi, evlenecek çiftlere talasemi testi hizmetinde olduğu gibi, çeşit sebeplerden dolayı istenen sağlık raporu hizmetini de, vatandaşlara yine hızlı ve ekonomik şartlarda sunacak. Özel hastane konforunda hizmet veren Kepez Tıp Merkezi’nde; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Engelli Koordinasyon Merkezi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ağız ve Diş Sağlığı, Göz, Genel Cerrahi, Dahiliye, Fizik Tedavi Polikliniği, Psikolojik Destek Hizmeti, Kanser Tarama Merkezi, Evde Sağlık, Diyetisyen, Laboratuvar ve Halk Eczanesi bulunuyor.
Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforundaki Tıp Merkezi, işe giriş, ehliyet ve benzeri işlemler için gerekli olan ‘sağlık raporu’ hizmetini de vatandaşlarla buluşturdu.

Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforundaki Tıp Merkezi, işe giriş, ehliyet ve benzeri işlemler için gerekli olan ‘sağlık raporu’ hizmetini de vatandaşlarla buluşturdu.  

Kepez Tıp Merkezi, hizmet ağını her geçen gün büyütüyor. Kepez Belediyesi’nin teknik alt yapısı, uzman hekim kadrosu ve kalifiyeli sağlık personelleriyle 2017 yılından bu yana Belediye Sağlık Merkezi adıyla hizmet veren sağlık kuruluşu geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı’nca Tıp Merkezi statüsüne alınmıştı. Yeni poliklinik hizmetleriyle daha da büyüyen Kepez Tıp Merkezi,  hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırıyor. Türkiye’deki belediyeler arasında ilk talasemi testi ruhsatını alan Kepez Belediyesi, her yıl evlenecek 7 bin çifte talasemi hizmeti sunuyor. Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda hizmet veren Tıp Merkezi, hizmet ağını daha da genişleterek artık işe giriş, ehliyet ve benzeri işlemler için gerekli olan sağlık raporlarını da verecek.

Hızlı ve ekonomik hizmet

Kepez Tıp Merkezi, evlenecek çiftlere talasemi testi hizmetinde olduğu gibi, çeşit sebeplerden dolayı istenen sağlık raporu hizmetini de, vatandaşlara yine hızlı ve ekonomik şartlarda sunacak. Özel hastane konforunda hizmet veren Kepez Tıp Merkezi’nde; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Engelli Koordinasyon Merkezi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ağız ve Diş Sağlığı, Göz, Genel Cerrahi, Dahiliye, Fizik Tedavi Polikliniği, Psikolojik Destek Hizmeti, Kanser Tarama Merkezi, Evde Sağlık, Diyetisyen, Laboratuvar ve Halk Eczanesi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.