Kepez Ülkü Ocaklarında Devir Teslim

Asayiş 21.06.2019 - 22:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1896+ kez okundu.
 

Kepez Ülkü Ocaklarında Devir Teslim

Yüce Allah’ın izniyle ve sonra Ülkü Ocakları İl Başkanımız Alperen Tuğrul KÜREŞOĞLU beyfendinin takdirleri ile Kepez Ülkü Ocakları Başkanlığı Görevine atanmış bulunmaktayım. Böylesine kutsal bir göreve beni layık gördüğü için İl Başkanımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bilindiği gibi Ülkü Ocakları misyonu ve üstlendiği görev itibarı ile Türk gençliğinin sarsılmaz kalesidir. Bizlere düşen bu kutlu yolda her türlü adaletsizliğin, zulmün, madde bağımlılığını ve şahıscılığı reddeden bir anlayışın neferleri olarak senlik benlik olmadan bütün Türk gençliğini bir araya getirmektir. İnanıyorum ki hem İslami hemde ahlaki açıdan her birimiz aynı penceren bakmadığımız sürece geleceğimizi büyük bir savaş bekliyor. Kepez nüfus olarak 50’nin üzerindeki birçok şehirden büyük bir ilçe aynı zamanda küçük bir Anadoludur. Ülkemizin 7 bölgesinde bulunan vatandaşlarımız bu ilçede hep bir araya gelerek kültürel yaşamları için uygun coğrafi şartları bulmaktadır. Kepez Ülkü Ocakları olarak burada yaşayan gençlerimizin kötü alışkanlıklarından uzaklaştırılması ve bu gençleri kazanmak için gayret göstererek Devletine, Milletine, Vatanına bir nefer Allah’a hayırlı bir kul olmaları için burada bulunan vatandaşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde mücadele edeceğiz . Gönül seferliği kapsamında 7’den 70‘e tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunacağız. Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin izinde Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş Bey’in emrinde ve İl Başkanımız Sn. Alperen Tuğrul Küreşoğlu Bey’in talimatları doğrultusunda Kepez Ülkü Ocakları tüm yönetimiyle örnek teşkil edecek çalışmaların yapılmasında öncü olacaktır. Mücadele etmek bizden Takdir kudret sahibi yüce Allah’tan.

Yüce Allah’ın izniyle ve sonra Ülkü Ocakları İl Başkanımız Alperen Tuğrul KÜREŞOĞLU beyfendinin takdirleri ile Kepez Ülkü Ocakları Başkanlığı Görevine atanmış bulunmaktayım. Böylesine kutsal bir göreve beni layık gördüğü için İl Başkanımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bilindiği gibi Ülkü Ocakları misyonu ve üstlendiği görev itibarı ile Türk gençliğinin sarsılmaz kalesidir. Bizlere düşen bu kutlu yolda her türlü adaletsizliğin, zulmün, madde bağımlılığını ve şahıscılığı reddeden bir anlayışın neferleri olarak senlik benlik olmadan bütün Türk gençliğini bir araya getirmektir. İnanıyorum ki hem İslami hemde ahlaki açıdan her birimiz aynı penceren bakmadığımız sürece geleceğimizi büyük bir savaş bekliyor.

Kepez nüfus olarak 50’nin üzerindeki birçok şehirden büyük bir ilçe aynı zamanda küçük bir Anadoludur. Ülkemizin 7 bölgesinde bulunan vatandaşlarımız bu ilçede hep bir araya gelerek kültürel yaşamları için uygun coğrafi şartları bulmaktadır. Kepez Ülkü Ocakları olarak burada yaşayan gençlerimizin kötü alışkanlıklarından uzaklaştırılması ve bu gençleri kazanmak için gayret göstererek Devletine, Milletine, Vatanına bir nefer Allah’a hayırlı bir kul olmaları için burada bulunan vatandaşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde mücadele edeceğiz . Gönül seferliği kapsamında 7’den 70‘e tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunacağız. Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin izinde Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş Bey’in emrinde ve İl Başkanımız Sn. Alperen Tuğrul Küreşoğlu Bey’in talimatları doğrultusunda Kepez Ülkü Ocakları tüm yönetimiyle örnek teşkil edecek çalışmaların yapılmasında öncü olacaktır. Mücadele etmek bizden Takdir kudret sahibi yüce Allah’tan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.