Kepezli Çocuklara Sportif Tatil

Spor 07.07.2019 - 23:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3131+ kez okundu.
 

Kepezli Çocuklara Sportif Tatil

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün açtığı yaz spor okullarına rekor bir katılım olduğunu belirten Başkan Tütüncü, şehir gezileri ve aile pikniği gibi etkinliklerle öğrencilere dolu dolu bir tatil hediye ettiklerini söyledi
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün her yıl düzenlediği yaz spor okullarına, bu yıl 9 spor branşında 5 bin 224 kayıt ile rekor bir katılım gerçekleşti. Eylül ayı ortasına kadar sürecek etkinlik bünyesinde öğrencilerin Antalya’nın görülmesi gereken yerlerini gezeceği ve aileleriyle birlikte piknik gibi organizasyonların da yapılacağı yaz spor okullarına, kayıtların devam etmesi nedeniyle 5 bin 750 öğrencinin katılması bekleniyor. Tütüncü ailesiyle katıldı Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlenen açılış törenine, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri ve belediye bürokratları katıldı. Eşi Dr. Ayşe Tütüncü ve kızı Zeynep ile salona giren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem öğrencilerin hem de velilerin büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. Kulübün kalitesini artırdık Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Başkan Tütüncü, Kepezli öğrencilerin güzel bir yaz tatilini hak ettiğini söyledi. Kalitesi ve seviyesini sürekli arttırdıkları spor kulübünde uzman antrenörlerle öğrencilere spor dolu bir tatil hazırladıklarını belirten Tütüncü, “Spor yaparken iyi bir vatandaş olmanın yollarını, yöntemlerini öğrenecekler, bir yandan da şehri gezecekleri, sosyal aktivitelere katılacaklar etkinlik düzenledik. Öğrencilerimize böyle güzel bir tatil hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 20 bin kişilik piknik Kepez Belediyesi Spor Okullarını öğrencilere verdiği eğitim kalitesini arttırınca her yıl daha fazla öğrencinin ilgisini çektiğini vurgulayan Tütüncü, “Tüm zamanların rekorunu kırarak, 5 bin 224 kayıt kabul eden spor okullarımızı takdir ve tebrik ediyorum. Çiçek gibi bir yaz tatili geçireceğiz. Ailelerle de beraber olacağımız büyük bir piknik programı yapacağız. Pikniğimize 20 binden fazla hemşerimizi davet edeceğiz” diye konuştu.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün açtığı yaz spor okullarına rekor bir katılım olduğunu belirten Başkan Tütüncü, şehir gezileri ve aile pikniği gibi etkinliklerle öğrencilere dolu dolu bir tatil hediye ettiklerini söyledi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün her yıl düzenlediği yaz spor okullarına, bu yıl 9 spor branşında 5 bin 224 kayıt ile rekor bir katılım gerçekleşti. Eylül ayı ortasına kadar sürecek etkinlik bünyesinde öğrencilerin Antalya’nın görülmesi gereken yerlerini gezeceği ve aileleriyle birlikte piknik gibi organizasyonların da yapılacağı yaz spor okullarına, kayıtların devam etmesi nedeniyle 5 bin 750 öğrencinin katılması bekleniyor.

Tütüncü ailesiyle katıldı

Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlenen açılış törenine, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri ve belediye bürokratları katıldı. Eşi Dr. Ayşe Tütüncü ve kızı Zeynep ile salona giren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem öğrencilerin hem de velilerin büyük sevgi gösterisiyle karşılandı.

Kulübün kalitesini artırdık

Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Başkan Tütüncü, Kepezli öğrencilerin güzel bir yaz tatilini hak ettiğini söyledi. Kalitesi ve seviyesini sürekli arttırdıkları spor kulübünde uzman antrenörlerle öğrencilere spor dolu bir tatil hazırladıklarını belirten Tütüncü, “Spor yaparken iyi bir vatandaş olmanın yollarını, yöntemlerini öğrenecekler, bir yandan da şehri gezecekleri, sosyal aktivitelere katılacaklar etkinlik düzenledik. Öğrencilerimize böyle güzel bir tatil hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

20 bin kişilik piknik

Kepez Belediyesi Spor Okullarını öğrencilere verdiği eğitim kalitesini arttırınca her yıl daha fazla öğrencinin ilgisini çektiğini vurgulayan Tütüncü, “Tüm zamanların rekorunu kırarak, 5 bin 224 kayıt kabul eden spor okullarımızı takdir ve tebrik ediyorum. Çiçek gibi bir yaz tatili geçireceğiz. Ailelerle de beraber olacağımız büyük bir piknik programı yapacağız. Pikniğimize 20 binden fazla hemşerimizi davet edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.