Kepezli Hanımlardan Tütüncü'ye Tam Destek

Gündem 11.03.2019 - 20:04, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1890+ kez okundu.
 

Kepezli Hanımlardan Tütüncü'ye Tam Destek

‘Kadınlar Buluşması’na katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni dönemde merkezinde kadın olan birçok projeleri olduğunu belirterek, “Şehre daha fazla kadın eli değecek” dedi.
Kepez Belediyesi'nin özellikle ev hanımları için sosyal bir platform oluşturduğu ‘Kadınlar Buluşması’ bu ayda Sine Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. ‘Kadınlar Buluşması’na Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte katıldı. Hanımların bir araya gelerek eğlendiği ve sosyalleşme imkanı bulduğu buluşmada Tütüncü çifti, coşku ile karşılandı. Güzel günlere beraber yürüyeceğiz Dünya kadınlar günü nedeniyle kırmızı karanfil dağıtan Başkan Tütüncü, “Hayatlarıyla emekleriyle ve varlıklarıyla bize anlam kazandıran hanımlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi. “Böylesine güzel bir günde sizlerle beraber olmak bizim için mutlulukların en büyüğü” diyerek sözlerine devam eden Tütüncü,  “Hayatlarımıza anlam kazandıran hanımlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Her ay yaptığımız hanımlar buluşmamızın bu ayki etabında artık güzel günlerin ayak seslerini daha güçlü bir şekilde duyuyoruz. Kepez Belediyesi her ay farklı mahallelerde farklı semtlerde böylesi buluşmalar düzenleyerek bizi bir araya getiriyor. Çok daha güzel günlere birlikte beraberce yürüyeceğiz." diye konuştu. Merkezinde kadın olan projeler Programda yediden yetmişe Kepez'in hanımlarına seslenen Tütüncü, yeni dönemde merkezinde kadın olan birçok proje ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi: Tütüncü, " Yeni dönemde şehre daha fazla kadın eli değecek demiştik. İşte bunları adım adım yapıyoruz. Belediye Meclisimizde seçilebilecek yerde tam beş tane kadın kardeşimizi belediye Meclisimize taşıyoruz. Onlar sizleri Kepez’in hanımlarını en güzel şekilde temsil edecekler. Kadın Koordinasyon Merkezimizi kurduk. Şimdi kadınlarımıza iş, aş, ekmek üretecek projeleri önümüzdeki dönemde hep birlikte yapacağız. 123 proje açıkladık. Bu projelerin odağında merkezinde kadın var aile var, gençler ve çocuklar var. Kadının mutluluğu ailenin mutluluğuna bağlıdır. 123 projemizi incelediğimiz vakit aslında hepimizin mutlu olacağı güzel günleri görüyoruz. Yeni dönemdeki projelerimizle hem hanımlar el becerilerini geliştirecek hem de toplumun içerisinde daha fazla yer alacak. Kadının zarafeti şehre daha çok dokunacak." dedi. Programda Tütüncü'yü dikkatle dinleyen kadınlar, Kepez'in genç başkanına yeni dönemde de destek vereceklerini söyleyerek, kendileri için yapılan projeler için teşekkür ettiler. Kepezli kadınlar gün boyu gönüllerince eğlenme imkanı buldular. 
‘Kadınlar Buluşması’na katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni dönemde merkezinde kadın olan birçok projeleri olduğunu belirterek, “Şehre daha fazla kadın eli değecek” dedi.

Kepez Belediyesi'nin özellikle ev hanımları için sosyal bir platform oluşturduğu ‘Kadınlar Buluşması’ bu ayda Sine Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. ‘Kadınlar Buluşması’na Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte katıldı. Hanımların bir araya gelerek eğlendiği ve sosyalleşme imkanı bulduğu buluşmada Tütüncü çifti, coşku ile karşılandı.

Güzel günlere beraber yürüyeceğiz

Dünya kadınlar günü nedeniyle kırmızı karanfil dağıtan Başkan Tütüncü, “Hayatlarıyla emekleriyle ve varlıklarıyla bize anlam kazandıran hanımlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi. “Böylesine güzel bir günde sizlerle beraber olmak bizim için mutlulukların en büyüğü” diyerek sözlerine devam eden Tütüncü,  “Hayatlarımıza anlam kazandıran hanımlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Her ay yaptığımız hanımlar buluşmamızın bu ayki etabında artık güzel günlerin ayak seslerini daha güçlü bir şekilde duyuyoruz. Kepez Belediyesi her ay farklı mahallelerde farklı semtlerde böylesi buluşmalar düzenleyerek bizi bir araya getiriyor. Çok daha güzel günlere birlikte beraberce yürüyeceğiz." diye konuştu.

Merkezinde kadın olan projeler

Programda yediden yetmişe Kepez'in hanımlarına seslenen Tütüncü, yeni dönemde merkezinde kadın olan birçok proje ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi: Tütüncü, " Yeni dönemde şehre daha fazla kadın eli değecek demiştik. İşte bunları adım adım yapıyoruz. Belediye Meclisimizde seçilebilecek yerde tam beş tane kadın kardeşimizi belediye Meclisimize taşıyoruz. Onlar sizleri Kepez’in hanımlarını en güzel şekilde temsil edecekler. Kadın Koordinasyon Merkezimizi kurduk. Şimdi kadınlarımıza iş, aş, ekmek üretecek projeleri önümüzdeki dönemde hep birlikte yapacağız. 123 proje açıkladık. Bu projelerin odağında merkezinde kadın var aile var, gençler ve çocuklar var. Kadının mutluluğu ailenin mutluluğuna bağlıdır. 123 projemizi incelediğimiz vakit aslında hepimizin mutlu olacağı güzel günleri görüyoruz. Yeni dönemdeki projelerimizle hem hanımlar el becerilerini geliştirecek hem de toplumun içerisinde daha fazla yer alacak. Kadının zarafeti şehre daha çok dokunacak." dedi. Programda Tütüncü'yü dikkatle dinleyen kadınlar, Kepez'in genç başkanına yeni dönemde de destek vereceklerini söyleyerek, kendileri için yapılan projeler için teşekkür ettiler. Kepezli kadınlar gün boyu gönüllerince eğlenme imkanı buldular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.