Kırbıyık’tan Anlamlı Kampanya Evladınız Var

Asayiş 31.03.2020 - 13:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2169+ kez okundu.
 

Kırbıyık’tan Anlamlı Kampanya Evladınız Var

65 Yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık anlamlı bir kampanya başlattı.
Şahin Kırbıyık, “Evladınız var” sloganı ile Aksu ve Serik’te yaşayan bin aileye gıda ve hijyen maddelerinin olduğu yardım kolileri dağıttı Koronavirüs belasının yayılmasını önlemek amacıyla 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından evlerinde kalan yaşlı ve kimsesizlere çeşitli kurum ve kuruluşların yaptığı yardım kampanyasına Kırbıyık Holding’te katıldı. Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık öncülüğünde başlatılan ve “Evladınız var” adı verilen kampanya ile Serik ve Aksu ilçelerinde yaşayan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi bin aileye gıda ve hijyen maddelerinin olduğu yardım kolileri dağıtıldı. Muhtarlıklar ve Belediyeler ile belirledikleri ailelere yardım kolilerinin ulaştırıldığını belirten Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, “Bu zorlu süreçte evlerinden çıkamayan kim varsa bizi evladı kabul etsin. Geleceğimiz için, sağlığımız için onlar evde kalsın, biz onlara hizmet edelim. Hepimiz onların evlatlarıyız” dedi. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmenin hem bir insanlık görevi hem de dinimizin bir gereği olduğunu belirten Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık “ Biz kurum olarak yıllardır elimizden geldiği kadarı ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye çalışıyoruz. Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde evlerinden dışarıya çıkamayan veya hayatın getirdiği zorluklar karşısında sıkıntılar yaşayan vatandaşlarımız için her şeyi devletten beklememiz doğru olamaz diye düşündük. Bölgedeki muhtarlarımız ve Belediyelerimizden aldığımız isimlere yardım kolilerimizi gönderdik. Bundan sonra da Kırbıyık Holding olarak yine imkanlarımız ölçülerinde yardımcı olmaya gayret edeceğiz. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek bu günleri hep birlikte atlatacağız. Eskisinden daha güçlü ve daha salam adımlarla lider ülke yolunda yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
65 Yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık anlamlı bir kampanya başlattı.

Şahin Kırbıyık, “Evladınız var” sloganı ile Aksu ve Serik’te yaşayan bin aileye gıda ve hijyen maddelerinin olduğu yardım kolileri dağıttı

Koronavirüs belasının yayılmasını önlemek amacıyla 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından evlerinde kalan yaşlı ve kimsesizlere çeşitli kurum ve kuruluşların yaptığı yardım kampanyasına Kırbıyık Holding’te katıldı. Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık öncülüğünde başlatılan ve “Evladınız var” adı verilen kampanya ile Serik ve Aksu ilçelerinde yaşayan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi bin aileye gıda ve hijyen maddelerinin olduğu yardım kolileri dağıtıldı. Muhtarlıklar ve Belediyeler ile belirledikleri ailelere yardım kolilerinin ulaştırıldığını belirten Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, “Bu zorlu süreçte evlerinden çıkamayan kim varsa bizi evladı kabul etsin. Geleceğimiz için, sağlığımız için onlar evde kalsın, biz onlara hizmet edelim. Hepimiz onların evlatlarıyız” dedi.

Yaşlı ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmenin hem bir insanlık görevi hem de dinimizin bir gereği olduğunu belirten Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık “ Biz kurum olarak yıllardır elimizden geldiği kadarı ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye çalışıyoruz. Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde evlerinden dışarıya çıkamayan veya hayatın getirdiği zorluklar karşısında sıkıntılar yaşayan vatandaşlarımız için her şeyi devletten beklememiz doğru olamaz diye düşündük. Bölgedeki muhtarlarımız ve Belediyelerimizden aldığımız isimlere yardım kolilerimizi gönderdik. Bundan sonra da Kırbıyık Holding olarak yine imkanlarımız ölçülerinde yardımcı olmaya gayret edeceğiz. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek bu günleri hep birlikte atlatacağız. Eskisinden daha güçlü ve daha salam adımlarla lider ülke yolunda yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.