Kızılot Beach Park Ve Mesire Alanı Açılıyor

Belediyeler 15.06.2020 - 23:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3268+ kez okundu.
 

Kızılot Beach Park Ve Mesire Alanı Açılıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Bu Gelecek Hepimizin” sloganıyla seçim kitapçığında yer verdiği vizyon projelerinden olan Kızılot Beach Park-Mesire Alanı Projesi’ni tamamlayarak vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. Kızılot Beach Park’ın açılışı 17 Haziran Çarşamba günü saat 18.00 da gerçekleşecek. İnsan odaklı çevreci projeleriyle halkın takdirini toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yemişli ve Örenşehir’den sonra Kızılot Mahallesi’nde aynı zamanda mesire alanı olarak da kullanılabilecek Beach Park projesini kent halkı için hayata geçirdi. Manavgat halkına nefes aldıracak, ailelerin çocuklarıyla hafta sonlarında giderek keyifli zaman geçirebileceği Kızılot Beach Park alanında, büfe ve kafe hizmeti de verilecek. Vatandaşlar, kafe hizmetleri kapsamında, sıcak-soğuk içecekler, aperatif yiyecek imkanından yararlanabilecek. Ayrıca Manavgat Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında oturma düzenini sosyal mesafe kurallarına göre hazırlayarak, şezlongları her kullanım sonunda dezenfekte edecek.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Bu Gelecek Hepimizin” sloganıyla seçim kitapçığında yer verdiği vizyon projelerinden olan Kızılot Beach Park-Mesire Alanı Projesi’ni tamamlayarak vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. Kızılot Beach Park’ın açılışı 17 Haziran Çarşamba günü saat 18.00 da gerçekleşecek.

İnsan odaklı çevreci projeleriyle halkın takdirini toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yemişli ve Örenşehir’den sonra Kızılot Mahallesi’nde aynı zamanda mesire alanı olarak da kullanılabilecek Beach Park projesini kent halkı için hayata geçirdi. Manavgat halkına nefes aldıracak, ailelerin çocuklarıyla hafta sonlarında giderek keyifli zaman geçirebileceği Kızılot Beach Park alanında, büfe ve kafe hizmeti de verilecek. Vatandaşlar, kafe hizmetleri kapsamında, sıcak-soğuk içecekler, aperatif yiyecek imkanından yararlanabilecek. Ayrıca Manavgat Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında oturma düzenini sosyal mesafe kurallarına göre hazırlayarak, şezlongları her kullanım sonunda dezenfekte edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.