Kızıltoprak Mahallesinde Bulunan 3 Ayrı Metruk Binanın Yıkımı Sağlandı

Asayiş 04.04.2019 - 19:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2201+ kez okundu.
 

Kızıltoprak Mahallesinde Bulunan 3 Ayrı Metruk Binanın Yıkımı Sağlandı

Antalya Emniyet Müdürlüğümüzce polis sorumluluk bölgemizde meydana gelebilecek suçları işlenmeden önlemek, oluşabilecek suçları azaltmak, suç korkusunu ve güvensizlik endişesini gidermek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; uzun süreden beri kullanılmayan, terk edilmiş, yıkılma tehlikesi bulunan, vatandaşın can güvenliğini tehlikeye düşüren, içlerinin kirli olması nedeniyle hastalık tehlikesi oluşturabilen ev, bina depo gibi metruk binaların fuhuşa zemin hazırlayan insanlar, madde bağımlıları, alkol alan şahıslarca  zaman zaman suça mekân teşkil ettiği ve küçük çocuklar tarafından oyun alanı olarak kullanıldığı görülmektedir. İlimiz merkezinde bulunan ve suça mekan teşkil eden metruk binaların sahiplerini tespit eden Merkez İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz görevlilerince, bina sahipleri ile iletişime geçilerek gerekli tadilatların yaptırılması ve ilgisiz şahısların girişlerini engelleyecek tedbirlerin alınması konusunda bina sahiplerine uyarıda bulunulmakta, uyarıları dikkate almayarak gerekli onarımı yapmayan ve tedbir almayan şahıslara ait yerlerin yıkımlarının yapılması hususunda ilgili belediyelere yazılı olarak bilgilendirilmektedir. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak  Mahallesinde bulunan 3 ayrı metruk bina ile ilgili daha önce düzenlenmiş raporlar neticesinde metruk binaların yıkımı sağlanmıştır. Aralarında tarihi yapılarında bulunduğu metruk binalar ile ilgili olarak sorumlu tüm kurum ve kuruluşlar, başta çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımızın can güvenliğini açıkça tehdit eden ve suça mekan hazırlayan bu tür yerlere karşı gerekli önlemleri almalıdır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak başta okulların çevresinde bulunan metruk binalar olmak üzere ilimiz genelinde bulunan metruk binalara yönelik kontrollerimiz ve çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Antalya Emniyet Müdürlüğümüzce polis sorumluluk bölgemizde meydana gelebilecek suçları işlenmeden önlemek, oluşabilecek suçları azaltmak, suç korkusunu ve güvensizlik endişesini gidermek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; uzun süreden beri kullanılmayan, terk edilmiş, yıkılma tehlikesi bulunan, vatandaşın can güvenliğini tehlikeye düşüren, içlerinin kirli olması nedeniyle hastalık tehlikesi oluşturabilen ev, bina depo gibi metruk binaların fuhuşa zemin hazırlayan insanlar, madde bağımlıları, alkol alan şahıslarca  zaman zaman suça mekân teşkil ettiği ve küçük çocuklar tarafından oyun alanı olarak kullanıldığı görülmektedir.

İlimiz merkezinde bulunan ve suça mekan teşkil eden metruk binaların sahiplerini tespit eden Merkez İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz görevlilerince, bina sahipleri ile iletişime geçilerek gerekli tadilatların yaptırılması ve ilgisiz şahısların girişlerini engelleyecek tedbirlerin alınması konusunda bina sahiplerine uyarıda bulunulmakta, uyarıları dikkate almayarak gerekli onarımı yapmayan ve tedbir almayan şahıslara ait yerlerin yıkımlarının yapılması hususunda ilgili belediyelere yazılı olarak bilgilendirilmektedir.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak  Mahallesinde bulunan 3 ayrı metruk bina ile ilgili daha önce düzenlenmiş raporlar neticesinde metruk binaların yıkımı sağlanmıştır.

Aralarında tarihi yapılarında bulunduğu metruk binalar ile ilgili olarak sorumlu tüm kurum ve kuruluşlar, başta çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımızın can güvenliğini açıkça tehdit eden ve suça mekan hazırlayan bu tür yerlere karşı gerekli önlemleri almalıdır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak başta okulların çevresinde bulunan metruk binalar olmak üzere ilimiz genelinde bulunan metruk binalara yönelik kontrollerimiz ve çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.