Kızlarımız Gururlandırdı

Spor 12.08.2021 - 21:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3146+ kez okundu.
 

Kızlarımız Gururlandırdı

Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcularımız Yaren Sarı ve Aslıhan Aygün Bayan Milli Takım kadrosuna bu yılda girmeye hak kazandı.
Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcularımız Yaren Sarı ve Aslıhan Aygün Bayan Milli Takım kadrosuna bu yılda girmeye hak kazandı. Madalya için pedal basacak olan Milli Bisikletçilerimizle gurur duyuyoruz diyen ilçe sakinleri “Dualarımız kızlarımız için olacak” dediler.  Yaren Sarı ve Aslıhan Aygün ise “Bu yılda Milli Takıma seçildiğimiz için mutluyuz. Yapılacak yarışlarda tek hedefimiz ülkemize birer madalya kazandırmak” dediler. BİSİKLET LİSANSI NASIL ÇIKARTILIR Ülkemizde düzenlenen bisiklet yarışlarına bisiklet lisanssız katılabilmek mümkün değildir. Lisanslı bir bisiklet sporcusu olabilmek için ilk olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün (GSGM) öngördüğü Sporcu Lisansının alınması gereklidir. Bisiklet sporu bireysel katılım kabul ettiğinden lisansınızı ferdi lisans ya da bağlı bulunacağınız kulüp lisansı olarak çıkartabilirsiniz. Bunun için gerekli işlemler sırasıyla şu şekilde gerçekleştirilmelidir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine (GSİM) güncel 2 adet vesikalık fotoğraf, Elektronik ortamda doldurulan Tescil fişi ile gidilmesi gerekmektedir. Sporcu olmanın ilk şartı sağlıktır. Bu sebeple bir sağlık kurumundan (Devlet Hastanesi, Sağlık Ocağı, Kulüp Doktoru vs.) sağlıklı olduğunuza dair doktor imzalı bir rapor almanız gerekmektedir. T.C. Nüfus Cüzdanınız ile birlikte tekrar GSİM’ne giderek işlemleriniz için başvurunuzu tamamlayın. İl Müdürlüğünün çalışma planına göre aynı gün ya da aynı hafta içinde onaylı sporcu lisansınızı edinmiş olacaksınız  
Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcularımız Yaren Sarı ve Aslıhan Aygün Bayan Milli Takım kadrosuna bu yılda girmeye hak kazandı.

Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcularımız Yaren Sarı ve Aslıhan Aygün Bayan Milli Takım kadrosuna bu yılda girmeye hak kazandı.

Madalya için pedal basacak olan Milli Bisikletçilerimizle gurur duyuyoruz diyen ilçe sakinleri “Dualarımız kızlarımız için olacak” dediler.  Yaren Sarı ve Aslıhan Aygün ise “Bu yılda Milli Takıma seçildiğimiz için mutluyuz. Yapılacak yarışlarda tek hedefimiz ülkemize birer madalya kazandırmak” dediler.

BİSİKLET LİSANSI NASIL ÇIKARTILIR

Ülkemizde düzenlenen bisiklet yarışlarına bisiklet lisanssız katılabilmek mümkün değildir. Lisanslı bir bisiklet sporcusu olabilmek için ilk olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün (GSGM) öngördüğü Sporcu Lisansının alınması gereklidir. Bisiklet sporu bireysel katılım kabul ettiğinden lisansınızı ferdi lisans ya da bağlı bulunacağınız kulüp lisansı olarak çıkartabilirsiniz. Bunun için gerekli işlemler sırasıyla şu şekilde gerçekleştirilmelidir.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine (GSİM) güncel 2 adet vesikalık fotoğraf, Elektronik ortamda doldurulan Tescil fişi ile gidilmesi gerekmektedir. Sporcu olmanın ilk şartı sağlıktır. Bu sebeple bir sağlık kurumundan (Devlet Hastanesi, Sağlık Ocağı, Kulüp Doktoru vs.) sağlıklı olduğunuza dair doktor imzalı bir rapor almanız gerekmektedir. T.C. Nüfus Cüzdanınız ile birlikte tekrar GSİM’ne giderek işlemleriniz için başvurunuzu tamamlayın. İl Müdürlüğünün çalışma planına göre aynı gün ya da aynı hafta içinde onaylı sporcu lisansınızı edinmiş olacaksınız
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.