Kolları Sıvadı Hamur Açtı

Politika 05.02.2019 - 22:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2318+ kez okundu.
 

Kolları Sıvadı Hamur Açtı

CHP Kepez Adayı Murat Dinç, esnaf ziyaretleri sırasında, bir börekçide tezgâha geçip hamur açtı. Dinç, “Doktor önlüğünü çıkarıp, börekçi önlüğünü giydim” diyerek yüzleri gülümsetti
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, Kepez’de esnaf ziyaretleri düzenlediği esnada bir börekçiye girdi. Börekçi Vedad adıyla bilinen esnafı ziyaret Dinç, burada çalışanların ve müşterilerin sorunlarını dinledi. Dinç, “İşiniz gerçekten çok zor. Esnaf ne yapacağını şaşırmış durumda. Burada birçok sıkıntınız var, biliyorum. Hepsini el ele verip çözeceğiz hayırlısıyla. Esnafı ayağa kaldıracak çok ciddi projelerim var. Kepez’i bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Kepez Antalya’nın gözbebeği olacak ‘Kepez Kart’ ve buna benzer projelerle hem insanımızın, hem de esnafımızın kazanmasını sağlayacağız. Daha dükkânın kepenkini açmadan giderlerinizi düşündüğünüz günler son bulacak, endişeniz olmasın” diye konuştu. Dinç, “Sizi anlıyorum demekle olmaz, anlamak için bu önlüğü giymem gerek” diye esprili bir dille ustadan istediği önlüğü giyip hamur açtı. Dinç, “Şimdi sizleri biraz daha iyi anladım, işin mutfağı her zaman görünenden çok daha zordur” dedi. Bu arada Doktor Murat Dinç ustalardan açtığı hamurla tam not aldı.
CHP Kepez Adayı Murat Dinç, esnaf ziyaretleri sırasında, bir börekçide tezgâha geçip hamur açtı. Dinç, “Doktor önlüğünü çıkarıp, börekçi önlüğünü giydim” diyerek yüzleri gülümsetti

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, Kepez’de esnaf ziyaretleri düzenlediği esnada bir börekçiye girdi. Börekçi Vedad adıyla bilinen esnafı ziyaret Dinç, burada çalışanların ve müşterilerin sorunlarını dinledi. Dinç, “İşiniz gerçekten çok zor. Esnaf ne yapacağını şaşırmış durumda. Burada birçok sıkıntınız var, biliyorum. Hepsini el ele verip çözeceğiz hayırlısıyla. Esnafı ayağa kaldıracak çok ciddi projelerim var. Kepez’i bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Kepez Antalya’nın gözbebeği olacak ‘Kepez Kart’ ve buna benzer projelerle hem insanımızın, hem de esnafımızın kazanmasını sağlayacağız. Daha dükkânın kepenkini açmadan giderlerinizi düşündüğünüz günler son bulacak, endişeniz olmasın” diye konuştu.

Dinç, “Sizi anlıyorum demekle olmaz, anlamak için bu önlüğü giymem gerek” diye esprili bir dille ustadan istediği önlüğü giyip hamur açtı. Dinç, “Şimdi sizleri biraz daha iyi anladım, işin mutfağı her zaman görünenden çok daha zordur” dedi. Bu arada Doktor Murat Dinç ustalardan açtığı hamurla tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.