Konservatuvar Öğrencisine Paris’te İkincilik Ödülü

Kültür-Sanat 18.04.2019 - 23:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2217+ kez okundu.
 

Konservatuvar Öğrencisine Paris’te İkincilik Ödülü

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencisi Cansu Sara Takmaz, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘IV Paris International Music Competition’ yarışmasında ikincilik elde etti. Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale, İlk ve Ortaokulu Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı Keman Bölümü yarı zamanlı öğrencisi, 10 yaşındaki Cansu Sara Takmaz büyük beğeni toplayan başarılı performansıyla ikincilik ödülüne layık görüldü. Öğr. Gör. Guljahan Babayeva’nın öğrencisi Cansu Sara Takmaz elde ettiği başarı ile Akdeniz Üniversitesi’nin adını uluslararası arena da başarı ile temsil etti.  

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencisi Cansu Sara Takmaz, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘IV Paris International Music Competition’ yarışmasında ikincilik elde etti.

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale, İlk ve Ortaokulu Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı Keman Bölümü yarı zamanlı öğrencisi, 10 yaşındaki Cansu Sara Takmaz büyük beğeni toplayan başarılı performansıyla ikincilik ödülüne layık görüldü.

Öğr. Gör. Guljahan Babayeva’nın öğrencisi Cansu Sara Takmaz elde ettiği başarı ile Akdeniz Üniversitesi’nin adını uluslararası arena da başarı ile temsil etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.