Konservatuvar Yaz Kurs Kayıtları 10 Haziran’da Başlıyor

Kültür-Sanat 31.05.2019 - 22:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1697+ kez okundu.
 

Konservatuvar Yaz Kurs Kayıtları 10 Haziran’da Başlıyor

Antalyalılar yazı sanatla geçirecek
Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, Antalyalıların sanat dolu bir yaz geçirmesi için ücretsiz yaz kursları düzenliyor… Piyano, keman, viyolonsel, yan flüt gibi enstrüman kurslarının yanında Türk Müziği solfeji, şan ve halk oyunları eğitiminin de yer aldığı kurs başvuruları 10-26 Haziran’a tarihleri arasında yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, yaz kursları ile geleceğin sanatçılarını yetiştirmeyi hedefliyor. Sanata ilgisi olanların yaz tatilini verimli kullanmalarını ve yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlayan ‘yaz kursları’ alanında uzman ve deneyimli öğretmenler eşliğinde gerçekleşecek. 7-35 yaş arası vatandaşlar başvurabilecek Konservatuvar yaz kursları başvuruları 10-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 7-35 yaş arası bireylerin başvurabileceği yaz kurslarında piyano, keman viyolonsel, gitar, mandolin, bağlama, ud, yan flüt ritim, halk oyunları, Türk müziği solfeji ve şan gibi farklı sanat dallarında eğitim verilecek. 1 Temmuz’da başlayacak dersler 31 Ağustos’ta sona erecek. Başvuru yapmak isteyenler detaylı bilgiye 0 242 248 83 66 numaralı telefondan ulaşabilecek.
Antalyalılar yazı sanatla geçirecek

Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, Antalyalıların sanat dolu bir yaz geçirmesi için ücretsiz yaz kursları düzenliyor… Piyano, keman, viyolonsel, yan flüt gibi enstrüman kurslarının yanında Türk Müziği solfeji, şan ve halk oyunları eğitiminin de yer aldığı kurs başvuruları 10-26 Haziran’a tarihleri arasında yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, yaz kursları ile geleceğin sanatçılarını yetiştirmeyi hedefliyor. Sanata ilgisi olanların yaz tatilini verimli kullanmalarını ve yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlayan ‘yaz kursları’ alanında uzman ve deneyimli öğretmenler eşliğinde gerçekleşecek.

7-35 yaş arası vatandaşlar başvurabilecek

Konservatuvar yaz kursları başvuruları 10-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 7-35 yaş arası bireylerin başvurabileceği yaz kurslarında piyano, keman viyolonsel, gitar, mandolin, bağlama, ud, yan flüt ritim, halk oyunları, Türk müziği solfeji ve şan gibi farklı sanat dallarında eğitim verilecek. 1 Temmuz’da başlayacak dersler 31 Ağustos’ta sona erecek.

Başvuru yapmak isteyenler detaylı bilgiye 0 242 248 83 66 numaralı telefondan ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.