Konyaaltı Belediye Meclis Üyelerinden Ermenistan’a Kınama

Politika 08.10.2020 - 21:52, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1608+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediye Meclis Üyelerinden Ermenistan’a Kınama

Konyaaltı Belediye Meclis Üyeleri Azerbaycan'ın yanında olduklarını ve Ermenistan'ı kınadılar
Konyaaltı Belediye Meclis Üyeleri Azerbaycan'ın yanında olduklarını ve Ermenistan'ı kınadılar Konyaaltı Belediye Meclis üyeleri kınama mesajında, “ Konyaaltı Belediyesi Meclis Başkanlığına Ermenistan silahlı kuvvetlerinin 28 Eylül 2020 tarihinde Yukarı Karabağ'da ateşkesi ve uluslararası hukuku ihlal ederek ağır silahlarla Azerbaycan sivil yerleşim yerlerini ve askerlerini hedef alan saldırılarına hep beraber şahit olduk. Bu son saldırı yakın zamanda Tovruz’da gerçekleştirdiği saldırılardan sonra, Ermenistan’ın bölgede kalıcı barışın ve istikrarın tesisi önündeki en büyük engel olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti Konyaaltı Belediye Meclis üyeleri olarak ortak bir bildiri ile Kardeş ülke Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu ve Ermenistan'ı kınadığımızı Belediye meclisimizden talep ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Konyaaltı Belediye Meclis Üyeleri Azerbaycan'ın yanında olduklarını ve Ermenistan'ı kınadılar

Konyaaltı Belediye Meclis Üyeleri Azerbaycan'ın yanında olduklarını ve Ermenistan'ı kınadılar

Konyaaltı Belediye Meclis üyeleri kınama mesajında, “ Konyaaltı Belediyesi Meclis Başkanlığına

Ermenistan silahlı kuvvetlerinin 28 Eylül 2020 tarihinde Yukarı Karabağ'da ateşkesi ve uluslararası hukuku ihlal ederek ağır silahlarla Azerbaycan sivil yerleşim yerlerini ve askerlerini hedef alan saldırılarına hep beraber şahit olduk.

Bu son saldırı yakın zamanda Tovruz’da gerçekleştirdiği saldırılardan sonra, Ermenistan’ın bölgede kalıcı barışın ve istikrarın tesisi önündeki en büyük engel olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Konyaaltı Belediye Meclis üyeleri olarak ortak bir bildiri ile Kardeş ülke Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu ve Ermenistan'ı kınadığımızı

Belediye meclisimizden talep ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.