Konyaaltı Belediyesi Kreşi’nde ‘Zafer Bayramı’ Coşkusu

28.08.2020 - 20:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1981+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediyesi Kreşi’nde ‘Zafer Bayramı’ Coşkusu

Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun, işgalci Yunan kuvvetlerine karşı büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz’un 98'inci yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlandı. ŞİRLER SÖYLEYİP MARŞLAR OKUDULAR Minik öğrenciler, hazırladıkları şiirleri büyük bir heyecanla okudu. Şiirlerin ardından yine minik öğrencilerden oluşan koro, ellerindeki Türk bayrakları ile 10. Yıl Marşı başta olmak üzere birçok marşı seslendirdi. Minik öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgilerini özenle hazırladıkları gösterilerle sundu. ÇOCUKLARIMIZDA ‘ZAFER’ COŞKUSU Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milleti için çok önemli milli bir bayram. Bu bayramı çocuklarımızla birlikte büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Çocuklarımızın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanını seven bireyler olarak yetişmeleri bizim için çok önemli” diye konuştu.
Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun, işgalci Yunan kuvvetlerine karşı büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz’un 98'inci yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlandı.

ŞİRLER SÖYLEYİP MARŞLAR OKUDULAR

Minik öğrenciler, hazırladıkları şiirleri büyük bir heyecanla okudu. Şiirlerin ardından yine minik öğrencilerden oluşan koro, ellerindeki Türk bayrakları ile 10. Yıl Marşı başta olmak üzere birçok marşı seslendirdi. Minik öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgilerini özenle hazırladıkları gösterilerle sundu.

ÇOCUKLARIMIZDA ‘ZAFER’ COŞKUSU

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milleti için çok önemli milli bir bayram. Bu bayramı çocuklarımızla birlikte büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Çocuklarımızın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanını seven bireyler olarak yetişmeleri bizim için çok önemli” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.