Konyaaltı Belediyesi’nden Camilere Gül Suyu

Belediyeler 10.05.2019 - 20:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1870+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediyesi’nden Camilere Gül Suyu

Konyaaltı Belediyesi, vatandaşların Ramazan’da ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilçede bulunan 63 cami ve 10 mescitte detaylı temizlik çalışması başlattı.
Konyaaltı Belediyesi yıl boyu devam eden cami temizliği çalışmalarına Ramazan ayında hız verdi. Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan cami temizleme ekibi camilerdeki halıları halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkıyor; pencere, kapı, cam ve duvarları da büyük bir titizlikle siliyor. Camilerin halıları yerinden kaldırılmadan vakumlu sanayi tipi makinelerle yıkanıyor. Son olarak gül suyu ile de ferah bir ortam kokusu oluşturuluyor. Ramazan coşkusunun hissedildiği bu günlerde kutsal mekanların temizliği konusunda hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi için tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. Başkan Semih Esen, “Kutsal mekanlarımızın temizliği yıl boyunca devam ediyor ancak Ramazan ayının önemini göz önünde bulundurarak temizlik çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Bölgemizde yaylalarımızda birlikte 63 camii, 10 da mescid bulunmakta. Ekibimiz her gün ortalama 5 camii de temizlik yapıyor. Bu çalışmamız yıl boyu aralıksız devam edecek.” diye konuştu.
Konyaaltı Belediyesi, vatandaşların Ramazan’da ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilçede bulunan 63 cami ve 10 mescitte detaylı temizlik çalışması başlattı.

Konyaaltı Belediyesi yıl boyu devam eden cami temizliği çalışmalarına Ramazan ayında hız verdi. Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan cami temizleme ekibi camilerdeki halıları halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkıyor; pencere, kapı, cam ve duvarları da büyük bir titizlikle siliyor. Camilerin halıları yerinden kaldırılmadan vakumlu sanayi tipi makinelerle yıkanıyor. Son olarak gül suyu ile de ferah bir ortam kokusu oluşturuluyor.

Ramazan coşkusunun hissedildiği bu günlerde kutsal mekanların temizliği konusunda hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi için tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. Başkan Semih Esen, “Kutsal mekanlarımızın temizliği yıl boyunca devam ediyor ancak Ramazan ayının önemini göz önünde bulundurarak temizlik çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Bölgemizde yaylalarımızda birlikte 63 camii, 10 da mescid bulunmakta. Ekibimiz her gün ortalama 5 camii de temizlik yapıyor. Bu çalışmamız yıl boyu aralıksız devam edecek.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.