Konyaaltı Belediyesi’nden Emre Aydın Konseri

Kültür-Sanat 18.04.2019 - 23:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2967+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediyesi’nden Emre Aydın Konseri

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 20 Nisan Cumartesi günü düzenleyecekleri Bahar Konserine tüm Antalyalıları davet etti.
Konyaaltı Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenliyor. “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini geride bıraktık. Artık hemşehrilerimizle buluşma, kucaklaşma zamanı.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu bağlamda düzenleyecekleri konser ile Konyaaltı’nda baharı coşkuyla karşılayacaklarını söyledi. Başkan Semih Esen, “Antalya’da baharı müjdeleyen bir çok unsur var. Parlayan güneş, çiçek açan ağaçlar…her biri baharın habercisi. Bizde Konyaaltı Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz Bahar Konseri ile bu coşkuyu, heyecanı hemşehrilerimizle birlikte yaşamak istedik. Tüm hemşehrilerimizi, 20 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de Konyaaltı Kent Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Bahar Konserimize davet ediyorum” dedi. 
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 20 Nisan Cumartesi günü düzenleyecekleri Bahar Konserine tüm Antalyalıları davet etti.

Konyaaltı Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenliyor. “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini geride bıraktık. Artık hemşehrilerimizle buluşma, kucaklaşma zamanı.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu bağlamda düzenleyecekleri konser ile Konyaaltı’nda baharı coşkuyla karşılayacaklarını söyledi.

Başkan Semih Esen, “Antalya’da baharı müjdeleyen bir çok unsur var. Parlayan güneş, çiçek açan ağaçlar…her biri baharın habercisi. Bizde Konyaaltı Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz Bahar Konseri ile bu coşkuyu, heyecanı hemşehrilerimizle birlikte yaşamak istedik. Tüm hemşehrilerimizi, 20 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de Konyaaltı Kent Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Bahar Konserimize davet ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.