Konyaaltı Belediyesi’nden Gültekin Çeki’yi Anma Konseri

Kültür-Sanat 06.05.2019 - 19:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1542+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediyesi’nden Gültekin Çeki’yi Anma Konseri

Konyaaltı Belediyesi, bestekar Gültekin Çeki’yi vefatının 3. yılında Eski Dostlar Muziki Topluluğu ile ortaklaşa gerçekleştirilen konserle andı.
Ünlü bestekar Gültekin Çeki, vefatının 3. yılında anlamlı bir konserle anıldı. Konyaaltı Belediyesi ve Eski Dostlar Muziki Topluluğu ile ortaklaşan gerçekleşen “Gültekin Çeki Anma Konseri” Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Gültekin Çeki’nin ailesi ve sevenleri katıldı. Tayfun Yönlü şefliğinde gerçekleştirilen konser, Gültekin Çeki’nin en tanınmış bestesi ‘Eski Dostlar’ şarkısıyla başladı. İki bölüm halinde gerçekleşen konserde “Ne Çabuk Geçti Baharın Unutulmaz Seheri”, ”Hani Bir Gün Bile Görmezsen Ölürdün Güzelim”, “Gene Ruhumda Bu Akşam Kanayan Bir Yara Var” gibi Gültekin Çeki’nin sevilen besteleri yanı sıra 23 eser seslendirildi. Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Gültekin Çeki’nin Antalya için önemli bir isim olduğunu belirterek, vefatının 3. yılında böyle anlamlı bir konserle anmak istediklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, koro konser için teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
Konyaaltı Belediyesi, bestekar Gültekin Çeki’yi vefatının 3. yılında Eski Dostlar Muziki Topluluğu ile ortaklaşa gerçekleştirilen konserle andı.

Ünlü bestekar Gültekin Çeki, vefatının 3. yılında anlamlı bir konserle anıldı. Konyaaltı Belediyesi ve Eski Dostlar Muziki Topluluğu ile ortaklaşan gerçekleşen “Gültekin Çeki Anma Konseri” Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Gültekin Çeki’nin ailesi ve sevenleri katıldı. Tayfun Yönlü şefliğinde gerçekleştirilen konser, Gültekin Çeki’nin en tanınmış bestesi ‘Eski Dostlar’ şarkısıyla başladı.

İki bölüm halinde gerçekleşen konserde “Ne Çabuk Geçti Baharın Unutulmaz Seheri”, ”Hani Bir Gün Bile Görmezsen Ölürdün Güzelim”, “Gene Ruhumda Bu Akşam Kanayan Bir Yara Var” gibi Gültekin Çeki’nin sevilen besteleri yanı sıra 23 eser seslendirildi. Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Gültekin Çeki’nin Antalya için önemli bir isim olduğunu belirterek, vefatının 3. yılında böyle anlamlı bir konserle anmak istediklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, koro konser için teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.