Konyaaltı Belediyesi’nden Sabah Sporu

Spor 05.04.2022 - 19:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3087+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediyesi’nden Sabah Sporu

Konyaaltı’nda vatandaşlar HayatPark ve Konyaaltı Sahili’nde güne sabah sporu ile başlıyor.
Konyaaltı’nda vatandaşlar HayatPark ve Konyaaltı Sahili’nde güne sabah sporu ile başlıyor. Konyaaltı Belediyesi , Akdeniz Üniversitesi iş birliği ile HayatPark ve Konyaaltı Sahili’nde vatandaşlara, birlikte sabah sporu yapma imkanı sunuyor. Hafta içi her sabah 09:00-10:30 saatleri arasında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı bulan Konyaaltılılar, güne sporla başlamanın tadını çıkarıyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerine HayatPark’ta yürüyüş ve egzersiz ile başlayan vatandaşlar, Salı ve Perşembe günleri ise Konyaaltı Sahili’nde yürüyüş ve stretching yapıyor. SAĞLIKLI YAŞAM Sabah sporunun, kilo kaybını destekleyen, vücut direncini önemli ölçüde arttıran ve kalp sağlığını korumada etkili olan bir etkinlik olduğunu belirten Konyaaltı Belediyesi Antrenörü Selin Bakar, ‘’Daha fazla enerji, daha iyi odaklanma, daha iyi bir ruh hali ve sağlıklı bir bedene sahip olmak için sabah sporu yapıyoruz ve herkese öneriyoruz’’ dedi. VATANDAŞLAR MEMNUN HayatPark’ta yapılan yürüyüş ve egzersiz sonrası duyduğu memnuniyeti dile getiren Şükriye Sapmaz Tınay, Konyaaltı’nda yaşadığı için kendisini çok şanslı hissettiğini belirtti.  Tınay, ‘’Bütün kadınları buraya spora davet ediyorum. Bütün insanların sporla iç içe olması güzel. Hocamız eşliğinde ve bu müthiş doğanın içinde spor yaptık, daha ne olsun’’ dedi.   Sporla güne başlamanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Sevgi Ergenekon ise, ‘’Bütün kadınların aynı şekilde güne sporla başlamalarını öneriyorum. İkincisi, doğada bunu yapmak çok güzel. Bunun için Konyaaltı Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Kapalı alanda spor yapmak her zaman sıkıntılı ama doğada, bu güzelliğin altında yapmak çok keyifli’’ dedi.
Konyaaltı’nda vatandaşlar HayatPark ve Konyaaltı Sahili’nde güne sabah sporu ile başlıyor.

Konyaaltı’nda vatandaşlar HayatPark ve Konyaaltı Sahili’nde güne sabah sporu ile başlıyor.

Konyaaltı Belediyesi , Akdeniz Üniversitesi iş birliği ile HayatPark ve Konyaaltı Sahili’nde vatandaşlara, birlikte sabah sporu yapma imkanı sunuyor. Hafta içi her sabah 09:00-10:30 saatleri arasında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı bulan Konyaaltılılar, güne sporla başlamanın tadını çıkarıyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerine HayatPark’ta yürüyüş ve egzersiz ile başlayan vatandaşlar, Salı ve Perşembe günleri ise Konyaaltı Sahili’nde yürüyüş ve stretching yapıyor.

SAĞLIKLI YAŞAM

Sabah sporunun, kilo kaybını destekleyen, vücut direncini önemli ölçüde arttıran ve kalp sağlığını korumada etkili olan bir etkinlik olduğunu belirten Konyaaltı Belediyesi Antrenörü Selin Bakar, ‘’Daha fazla enerji, daha iyi odaklanma, daha iyi bir ruh hali ve sağlıklı bir bedene sahip olmak için sabah sporu yapıyoruz ve herkese öneriyoruz’’ dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

HayatPark’ta yapılan yürüyüş ve egzersiz sonrası duyduğu memnuniyeti dile getiren Şükriye Sapmaz Tınay, Konyaaltı’nda yaşadığı için kendisini çok şanslı hissettiğini belirtti.  Tınay, ‘’Bütün kadınları buraya spora davet ediyorum. Bütün insanların sporla iç içe olması güzel. Hocamız eşliğinde ve bu müthiş doğanın içinde spor yaptık, daha ne olsun’’ dedi.

 

Sporla güne başlamanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Sevgi Ergenekon ise, ‘’Bütün kadınların aynı şekilde güne sporla başlamalarını öneriyorum. İkincisi, doğada bunu yapmak çok güzel. Bunun için Konyaaltı Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Kapalı alanda spor yapmak her zaman sıkıntılı ama doğada, bu güzelliğin altında yapmak çok keyifli’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.