Konyaaltı Belediyesi Satranç Turnuvası Sona Erdi

Belediyeler 20.05.2019 - 20:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1657+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediyesi Satranç Turnuvası Sona Erdi

Konyaaltı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel gerçekleştirdiği Satranç Turnuvası düzenlenen ödül töreniyle son buldu.
Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi. Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Satranç Turnuvası'nda 132’si bayan 482 sporcu mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan turnuva üçüncü günün sonunda düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Farklı yaş kategorilerinden dereceye giren 48 sporcuya kupa ve madalyalarıyla çeşitli hediyeler verildi. Dereceye giren sporcular sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Satranç sporunun çok önemli olduğunu dile getiren Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızda çok güzel bir etkinliğe imza attık. Satrancı geliştirmek ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Gelecek yıl bu turnuvamızı daha da büyütmek istiyoruz. Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcimiz Osman Akdoğan ve hakem arkadaşlara da katkılarından dolayı teşekkür ederim." dedi.
Konyaaltı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel gerçekleştirdiği Satranç Turnuvası düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi. Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Satranç Turnuvası'nda 132’si bayan 482 sporcu mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan turnuva üçüncü günün sonunda düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Farklı yaş kategorilerinden dereceye giren 48 sporcuya kupa ve madalyalarıyla çeşitli hediyeler verildi. Dereceye giren sporcular sevinçlerini aileleriyle paylaştı.

Satranç sporunun çok önemli olduğunu dile getiren Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızda çok güzel bir etkinliğe imza attık. Satrancı geliştirmek ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Gelecek yıl bu turnuvamızı daha da büyütmek istiyoruz. Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcimiz Osman Akdoğan ve hakem arkadaşlara da katkılarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.