Konyaaltı ETÜT Merkezi’nden Üniversiteye

Gündem 28.08.2020 - 22:08, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2534+ kez okundu.
 

Konyaaltı ETÜT Merkezi’nden Üniversiteye

Her yıl onlarca öğrenciyi hayallerine kavuşturan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüzde 89'un üzerinde başarı elde etti.
Her yıl onlarca öğrenciyi hayallerine kavuşturan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüzde 89'un üzerinde başarı elde etti. Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatısı altında hizmet veren ve her yıl onlarca öğrenciyi ücretsiz üniversite sınavına hazırlayan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, bu yıl da büyük başarıya imza attı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in pandemi süresince eğitimlerin online olarak devam edeceğini açıklaması üzerine derslere hiç ara vermeden devam eden Etüt Merkezi, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılan YKS’de yüzde 89’un üzerinde başarı elde etti. HUKUK, MÜHENDİSLİK, MİMARLIK… Her yıl onlarca öğrenciyi hayallerine kavuşturduklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Başkan Semih Esen, Konyaaltı ETÜT Merkezinde YKS'ye hazırlanan 129 öğrenciden 78'inin tercih ettikleri bir bölüme yerleştiğini söyledi. Bu yıl gerçekleştirilen YKS ile hukuk, mühendislik, mimarlık, diş hekimliği ve iktisat gibi gözde fakülteler ile birlikte birçok bölüme öğrenci yerleştirdiklerini dile getiren Semih Esen, Etüt Merkezi’nin her yıl artan bir başarı grafiğine sahip olduğunu bildirdi. AMACIMIZ EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ İlk kez 11 Mart 2020 tarihinde ülkemizde görülen salgın hastalık sonrası pek çok şeyin hayatımızda değiştiğini ifade eden Başkan Semih Esen, “Biz o dönem bir karar aldık. Kurslarımızda geleceğe hazırlanan bu öğrencilerimizi yalnız bırakamazdık ve ‘online’ eğitimlerin devam etmesini istedik. Öyle de yaptık. ETÜT Merkezi’mizde kursa gelen 129 öğrencimize online olarak eğitim vermeye devam ettik. Bu zor süreci öğretmenlerimizin de büyük gayretiyle hep birlikte atlattık. Açıklanan üniversite sonuçlar ile öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin velilerimizin ve elbette bizlerin yüzleri gülüyor. Bu süreci başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu. ETÜT Merkezi ile amaçlarının eğitimde dar gelirli ailelere fırsat eşitliği sunmak olduğunu da ifade eden Semih Esen, yeni dönem eğitim-öğretim yılı için de öğrenci kaydı almaya başladıklarını söyledi. ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR Hiçbir ücret ödemeden üniversiteye hazırlandıkları Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde kendilerine dersin dışında rehberlik, sınav motivasyonu ve psikolojik desteğinde verildiğini ifade eden öğrenciler ise bu zorlu dönemde yanlarında olan Başkan Semih Esen ve etüt öğretmenlerine teşekkür etti.
Her yıl onlarca öğrenciyi hayallerine kavuşturan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüzde 89'un üzerinde başarı elde etti.

Her yıl onlarca öğrenciyi hayallerine kavuşturan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüzde 89'un üzerinde başarı elde etti.

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatısı altında hizmet veren ve her yıl onlarca öğrenciyi ücretsiz üniversite sınavına hazırlayan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, bu yıl da büyük başarıya imza attı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in pandemi süresince eğitimlerin online olarak devam edeceğini açıklaması üzerine derslere hiç ara vermeden devam eden Etüt Merkezi, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılan YKS’de yüzde 89’un üzerinde başarı elde etti.

HUKUK, MÜHENDİSLİK, MİMARLIK…

Her yıl onlarca öğrenciyi hayallerine kavuşturduklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Başkan Semih Esen, Konyaaltı ETÜT Merkezinde YKS'ye hazırlanan 129 öğrenciden 78'inin tercih ettikleri bir bölüme yerleştiğini söyledi. Bu yıl gerçekleştirilen YKS ile hukuk, mühendislik, mimarlık, diş hekimliği ve iktisat gibi gözde fakülteler ile birlikte birçok bölüme öğrenci yerleştirdiklerini dile getiren Semih Esen, Etüt Merkezi’nin her yıl artan bir başarı grafiğine sahip olduğunu bildirdi.

AMACIMIZ EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ

İlk kez 11 Mart 2020 tarihinde ülkemizde görülen salgın hastalık sonrası pek çok şeyin hayatımızda değiştiğini ifade eden Başkan Semih Esen, “Biz o dönem bir karar aldık. Kurslarımızda geleceğe hazırlanan bu öğrencilerimizi yalnız bırakamazdık ve ‘online’ eğitimlerin devam etmesini istedik. Öyle de yaptık. ETÜT Merkezi’mizde kursa gelen 129 öğrencimize online olarak eğitim vermeye devam ettik. Bu zor süreci öğretmenlerimizin de büyük gayretiyle hep birlikte atlattık. Açıklanan üniversite sonuçlar ile öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin velilerimizin ve elbette bizlerin yüzleri gülüyor. Bu süreci başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

ETÜT Merkezi ile amaçlarının eğitimde dar gelirli ailelere fırsat eşitliği sunmak olduğunu da ifade eden Semih Esen, yeni dönem eğitim-öğretim yılı için de öğrenci kaydı almaya başladıklarını söyledi.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Hiçbir ücret ödemeden üniversiteye hazırlandıkları Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde kendilerine dersin dışında rehberlik, sınav motivasyonu ve psikolojik desteğinde verildiğini ifade eden öğrenciler ise bu zorlu dönemde yanlarında olan Başkan Semih Esen ve etüt öğretmenlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.