Konyaaltı Giresun’da Galibiyet Peşinde

Spor 28.04.2022 - 23:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1520+ kez okundu.
 

Konyaaltı Giresun’da Galibiyet Peşinde

Konyaaltı Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 19’uncu haftasında deplasmanda Görele Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.
Konyaaltı Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 19’uncu haftasında deplasmanda Görele Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak. Hentbol Kadınlar Süper Ligi heyecanı, üç haftalık milli aradan sonra yeniden başlıyor. Türkiye Kupası’nda milli ara öncesi yarı final bileti alan Konyaaltı Belediyespor, ligde de Avrupa Kupaları’na katılmak için mücadeleye devam ediyor. Sıralamada üçüncünün bir puan gerisinde dördüncü sırada yer alan Mavi Kelebekler, deplasmanda Görele’yi yenerek kupa maçları öncesinde moral depolamak istiyor. KUPA MAÇLARI ÖNCESİ MORAL Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, takımın hem lig hem de kupada iyi bir mücadele verdiğini belirtti. Milli aradan sonra lige kaldıkları yerden devam ettiklerini söyleyen Ünsal, bir oyuncu dışında, Görele deplasmanına tam kadro çıkacaklarını ifade etti. Ünsal, “Bu karşılaşmadan istediğimiz sonucu alarak bayram sonrasında Ankara’da oynayacağımız Türkiye Kupası maçlarına moralli gitmek istiyoruz’’ dedi. Görele Belediye Spor Kulübü – Konyaaltı Belediyespor karşılaşması 29 Nisan Cuma günü saat 16:00’da Görele İlçe Spor Salonu’nda oynanacak. Soner Yücel Çelik ve Orhan Karabulut hakem ikilisinin yöneteceği karşılaşmayı hentbolseverler Konyaaltı Belediyesi Facebook ve Youtube sayfalarından canlı olarak seyredebilecek.
Konyaaltı Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 19’uncu haftasında deplasmanda Görele Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Konyaaltı Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 19’uncu haftasında deplasmanda Görele Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi heyecanı, üç haftalık milli aradan sonra yeniden başlıyor. Türkiye Kupası’nda milli ara öncesi yarı final bileti alan Konyaaltı Belediyespor, ligde de Avrupa Kupaları’na katılmak için mücadeleye devam ediyor. Sıralamada üçüncünün bir puan gerisinde dördüncü sırada yer alan Mavi Kelebekler, deplasmanda Görele’yi yenerek kupa maçları öncesinde moral depolamak istiyor.

KUPA MAÇLARI ÖNCESİ MORAL

Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, takımın hem lig hem de kupada iyi bir mücadele verdiğini belirtti. Milli aradan sonra lige kaldıkları yerden devam ettiklerini söyleyen Ünsal, bir oyuncu dışında, Görele deplasmanına tam kadro çıkacaklarını ifade etti. Ünsal, “Bu karşılaşmadan istediğimiz sonucu alarak bayram sonrasında Ankara’da oynayacağımız Türkiye Kupası maçlarına moralli gitmek istiyoruz’’ dedi.

Görele Belediye Spor Kulübü – Konyaaltı Belediyespor karşılaşması 29 Nisan Cuma günü saat 16:00’da Görele İlçe Spor Salonu’nda oynanacak. Soner Yücel Çelik ve Orhan Karabulut hakem ikilisinin yöneteceği karşılaşmayı hentbolseverler Konyaaltı Belediyesi Facebook ve Youtube sayfalarından canlı olarak seyredebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.