Konyaaltı ile AÜ’den Online ‘8 Mart’ Sergisi

Kültür-Sanat 08.03.2021 - 21:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1906+ kez okundu.
 

Konyaaltı ile AÜ’den Online ‘8 Mart’ Sergisi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ile Konyaaltı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ‘Var/Yok’ fotoğraf ve video sergisiyle sanatseverlerle buluştu.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ile Konyaaltı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ‘Var/Yok’ fotoğraf ve video sergisiyle sanatseverlerle buluştu. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Günay Yavuz’un danışmanlığını yürüttüğü ve öğrencileri Öğr. Gör. Ahmet Sait Yıldız, Öğr. Gör. M. Uluç Ceylani, Seçil Taylan Erdemli ve Şenol Günel’in katılımlarıyla ‘Var/Yok’ isimli sergi ile sanatseverlerin karşısına çıktı. Konyaaltı Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen sergi, toplumda kadına bakışı, kadının özne olarak varlığı ekseninde üretilen 25 video ve fotoğraftan oluşuyor. ‘Var/Yok’ sergisi, pandemi koşulları nedeniyle 8 Mart’ta (bugün) günü online olarak açıldı. Sanatseverler sergiyi  www.varyok.art  adresinde 1 ay süre ile gezilebilecek. SERGİ ONLİNE Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdeniz Üniversitesi ile ortak çalışmalar yaptıklarını belirterek, serginin de bu işbirliğiyle açıldığını kaydetti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel olan bu sergiyi sanatseverlerin keyifle gezeceğine inandığını kaydeden Başkan Esen, “Sergide en büyük emek Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm hocaları ve öğrencilerinin. Hepsini tek tek kutlarım. Salgın hastalık nedeniyle sergi online ziyaret edilebiliyor. Sanatı her koşulda desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ile Konyaaltı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ‘Var/Yok’ fotoğraf ve video sergisiyle sanatseverlerle buluştu.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ile Konyaaltı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ‘Var/Yok’ fotoğraf ve video sergisiyle sanatseverlerle buluştu.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Günay Yavuz’un danışmanlığını yürüttüğü ve öğrencileri Öğr. Gör. Ahmet Sait Yıldız, Öğr. Gör. M. Uluç Ceylani, Seçil Taylan Erdemli ve Şenol Günel’in katılımlarıyla ‘Var/Yok’ isimli sergi ile sanatseverlerin karşısına çıktı. Konyaaltı Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen sergi, toplumda kadına bakışı, kadının özne olarak varlığı ekseninde üretilen 25 video ve fotoğraftan oluşuyor. ‘Var/Yok’ sergisi, pandemi koşulları nedeniyle 8 Mart’ta (bugün) günü online olarak açıldı. Sanatseverler sergiyi  www.varyok.art  adresinde 1 ay süre ile gezilebilecek.

SERGİ ONLİNE

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdeniz Üniversitesi ile ortak çalışmalar yaptıklarını belirterek, serginin de bu işbirliğiyle açıldığını kaydetti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel olan bu sergiyi sanatseverlerin keyifle gezeceğine inandığını kaydeden Başkan Esen, “Sergide en büyük emek Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm hocaları ve öğrencilerinin. Hepsini tek tek kutlarım. Salgın hastalık nedeniyle sergi online ziyaret edilebiliyor. Sanatı her koşulda desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.