Konyaaltı Kreşlerinde Karne Heyecanı

14.06.2019 - 21:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2118+ kez okundu.
 

Konyaaltı Kreşlerinde Karne Heyecanı

Konyaaltı Belediyesine bağlı Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde 2018-2019 yılı eğitim 6 yaş grubu öğrenciler, ilk kez karne heyecanı yaşadı.
Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitim gören 6 yaş grubu öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini aldılar. Düzenlenen törene Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mehmet Batı öğrenciler ile velileri katıldı. Tören öncesi konuşan Tuğba Erke Bostan, “Konyaaltı Belediyesi Kreşlerimizde Okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal gelişimleri eğitim programı çerçevesinde yürütüyoruz. Milli ve manevi değerlerimizden asla ödün vermeden bu ülke için filizlerimizi hep beraber gözetleyeceğiz, kollayacağız ve bu ülkenin çınarları yapacağız. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başarılı bir eğitim dönemi geçiren yavrularımızı kutluyor, onların eğitimlerini sağlayan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitimlerini tamamlayan 94 öğrenciye öğretmenleri eşliğinde karnelerini verdi ve çeşitli hediyeler dağıttı. İlk karnelerini alan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunurken minik öğrenciler düzenlenen çeşitli etkinliklerle de keyifli bir gün geçirdi.
Konyaaltı Belediyesine bağlı Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde 2018-2019 yılı eğitim 6 yaş grubu öğrenciler, ilk kez karne heyecanı yaşadı.

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitim gören 6 yaş grubu öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini aldılar. Düzenlenen törene Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mehmet Batı öğrenciler ile velileri katıldı.

Tören öncesi konuşan Tuğba Erke Bostan, “Konyaaltı Belediyesi Kreşlerimizde Okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal gelişimleri eğitim programı çerçevesinde yürütüyoruz. Milli ve manevi değerlerimizden asla ödün vermeden bu ülke için filizlerimizi hep beraber gözetleyeceğiz, kollayacağız ve bu ülkenin çınarları yapacağız. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başarılı bir eğitim dönemi geçiren yavrularımızı kutluyor, onların eğitimlerini sağlayan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitimlerini tamamlayan 94 öğrenciye öğretmenleri eşliğinde karnelerini verdi ve çeşitli hediyeler dağıttı. İlk karnelerini alan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunurken minik öğrenciler düzenlenen çeşitli etkinliklerle de keyifli bir gün geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.