Konyaaltı’nda 23 Nisan Hazırlıkları Tamam

Belediyeler 21.04.2022 - 23:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3030+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda 23 Nisan Hazırlıkları Tamam

Konyaaltı Belediyesi, bu yıl 102’ncisi yılı kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Semih Esen, düzenleyecekleri etkinlikler ile Antalyalılara keyifli bir bayram
Konyaaltı Belediyesi, bu yıl 102’ncisi yılı kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Semih Esen, düzenleyecekleri etkinlikler ile Antalyalılara keyifli bir bayram yaşatacaklarını belirtti. Konyaaltı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. Çocuklar için gün boyunca sürecek renkli etkinlikler hazırlanırken, sanatçı Cengiz Ateş’in sahnesiyle de tüm katılımcılara HayatPark’ta keyifli bir gün yaşatılması amaçlanıyor. 23 Nisan günü sabah saat 10.00’da başlayacak “Çocuk Şenliği” kapsamında birçok etkinlik yapılacak. HayatPark’ta düzenlenecek etkinler ilk olarak yapılacak kortej ile başlayacak. Kutlama, ilerleyen saatlerde maskot şovu, çocuk orkestrası, jonglör, balon şovu, Atatürk ve Çocuk Sergisi, ahşap oyun parkı ve şişme oyun park gibi etkinlikler ile devam edecek. Akşam saat 21.00’de ise Cengiz Ateş sahne alacak. Düzenledikleri etkinliklerle Antalyalılara 23 Nisan Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşatmak istediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 7’den 70’e herkesi HayatPark’ta yapacakları etkinliklere davet etti.
Konyaaltı Belediyesi, bu yıl 102’ncisi yılı kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Semih Esen, düzenleyecekleri etkinlikler ile Antalyalılara keyifli bir bayram

Konyaaltı Belediyesi, bu yıl 102’ncisi yılı kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Semih Esen, düzenleyecekleri etkinlikler ile Antalyalılara keyifli bir bayram yaşatacaklarını belirtti.

Konyaaltı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. Çocuklar için gün boyunca sürecek renkli etkinlikler hazırlanırken, sanatçı Cengiz Ateş’in sahnesiyle de tüm katılımcılara HayatPark’ta keyifli bir gün yaşatılması amaçlanıyor. 23 Nisan günü sabah saat 10.00’da başlayacak “Çocuk Şenliği” kapsamında birçok etkinlik yapılacak. HayatPark’ta düzenlenecek etkinler ilk olarak yapılacak kortej ile başlayacak. Kutlama, ilerleyen saatlerde maskot şovu, çocuk orkestrası, jonglör, balon şovu, Atatürk ve Çocuk Sergisi, ahşap oyun parkı ve şişme oyun park gibi etkinlikler ile devam edecek. Akşam saat 21.00’de ise Cengiz Ateş sahne alacak. Düzenledikleri etkinliklerle Antalyalılara 23 Nisan Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşatmak istediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 7’den 70’e herkesi HayatPark’ta yapacakları etkinliklere davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.