Konyaaltı’nda Dolu Dolu Tatil

Spor 19.07.2019 - 00:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3005+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda Dolu Dolu Tatil

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılan Konyaaltı Çocuk Yaz Kurslarında 3 bin 64 çocuk, dolu dolu bir tatil geçiriyor.
Konyaaltı Belediyesi Çocuk Yaz Kursları büyük ilgi gördü. KONSEM bünyesinde uzman eğitmenler eşliğinde tenis, bale, seramik, keman, Rusça, İngilizce, gitar, zumba, resim, taekwondo, jimnastik, mangala, futbol, basketbol, okçuluk, masa tenisi, halk oyunları, piyano, drama, modern dans, satranç, yogo, bilgisayar ve gitar branşlarında açılan kurslara 3 bin 64 öğrenci kayıt yaptırdı. 7-14 yaş grubundaki çocuklara yönelik ücretsiz düzenlenen kurslar KONSEM Liman ve Gürsu Şubeleri, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Atatürk Stadyumu, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland tesislerinde gerçekleştiriliyor. Yaz kursları ile çocuklar hem keyifli bir zaman geçirirken, hem de yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, öğrencilerin yaz aylarında en iyi şekilde değerlendirebilmesi amacıyla farklı branşlarda kurslar düzenlediklerini söyledi. Başkan Esen, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal yönden gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Çocukların yaz aylarındaki tatil dönemlerinin en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla 24 branşta, 124 kurs açtık. Bu kurslarımızda 3 bin 64 çocuğumuza uzman eğitmenlerimiz eşliğinde, eğitim veriliyor. Sosyal belediyecilik anlayışımızla bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.  
Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılan Konyaaltı Çocuk Yaz Kurslarında 3 bin 64 çocuk, dolu dolu bir tatil geçiriyor.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Yaz Kursları büyük ilgi gördü. KONSEM bünyesinde uzman eğitmenler eşliğinde tenis, bale, seramik, keman, Rusça, İngilizce, gitar, zumba, resim, taekwondo, jimnastik, mangala, futbol, basketbol, okçuluk, masa tenisi, halk oyunları, piyano, drama, modern dans, satranç, yogo, bilgisayar ve gitar branşlarında açılan kurslara 3 bin 64 öğrenci kayıt yaptırdı. 7-14 yaş grubundaki çocuklara yönelik ücretsiz düzenlenen kurslar KONSEM Liman ve Gürsu Şubeleri, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Atatürk Stadyumu, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland tesislerinde gerçekleştiriliyor. Yaz kursları ile çocuklar hem keyifli bir zaman geçirirken, hem de yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, öğrencilerin yaz aylarında en iyi şekilde değerlendirebilmesi amacıyla farklı branşlarda kurslar düzenlediklerini söyledi. Başkan Esen, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal yönden gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Çocukların yaz aylarındaki tatil dönemlerinin en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla 24 branşta, 124 kurs açtık. Bu kurslarımızda 3 bin 64 çocuğumuza uzman eğitmenlerimiz eşliğinde, eğitim veriliyor. Sosyal belediyecilik anlayışımızla bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.