Konyaaltı’nda İşçileri Sevindiren Zam

Gündem 21.05.2022 - 13:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1892+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda İşçileri Sevindiren Zam

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, belediye çalışanlarını yüksek enflasyon karşısında bir nebze rahatlatmak adına maaşlara 500’er lira seyyanen zam yaptıklarını açıkladı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, belediye çalışanlarını yüksek enflasyon karşısında bir nebze rahatlatmak adına maaşlara 500’er lira seyyanen zam yaptıklarını açıkladı. Başkan Semih Esen, Türkiye’nin ekonomik açıdan çok ağır günlerden geçtiğini kaydetti. Vatandaşların yüksek enflasyon nedeniyle çok zor günler geçirdiğini belirten Esen, kurumların da aynı güçlükleri yaşadığını aktardı. Konyaaltı Belediyesi olarak ekonomik engeller karşısında yeni çözüm arayışlarına girdiklerini kaydeden Esen, belediye personelini de yüksek enflasyona ezdirmemek için belediyenin imkanları dahilinde iyileştirmeler yaptıklarını aktardı. Esen, “Belediyemizde çalışan mesai arkadaşlarımızın emeğinin karşılığını en üst düzeyde alabilmesi için göreve geldiğimiz günden bu yana çalışanlarımızın lehine çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizdeki yüksek enflasyon nedeniyle çalışanlarımızın ekonomik açıdan rahat nefes alabilmesi için de yeni bir karar aldık. Bu amaçla belediye çalışanlarımızın tabi oldukları toplu İş sözleşmelerine ek protokol yapmak üzere Belediye İş ile Güvenlik İş sendikaları görüşmeler gerçekleştirdik. Yaptığımız ek protokollerle, 1 Mayıs 2022 tarihinden geçerli olmak üzere belediye işçilerinin ve güvenlik personellerinin maaşlarına 500’er TL seyyanen zam yapma kararı aldık. Böylelikle belediyemizde çalışanların aldıkları en düşük ücret aylık maaşı 5250 liraya yükselttik. Emekçilerimize hayırlı olsun” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, belediye çalışanlarını yüksek enflasyon karşısında bir nebze rahatlatmak adına maaşlara 500’er lira seyyanen zam yaptıklarını açıkladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, belediye çalışanlarını yüksek enflasyon karşısında bir nebze rahatlatmak adına maaşlara 500’er lira seyyanen zam yaptıklarını açıkladı.

Başkan Semih Esen, Türkiye’nin ekonomik açıdan çok ağır günlerden geçtiğini kaydetti. Vatandaşların yüksek enflasyon nedeniyle çok zor günler geçirdiğini belirten Esen, kurumların da aynı güçlükleri yaşadığını aktardı. Konyaaltı Belediyesi olarak ekonomik engeller karşısında yeni çözüm arayışlarına girdiklerini kaydeden Esen, belediye personelini de yüksek enflasyona ezdirmemek için belediyenin imkanları dahilinde iyileştirmeler yaptıklarını aktardı. Esen, “Belediyemizde çalışan mesai arkadaşlarımızın emeğinin karşılığını en üst düzeyde alabilmesi için göreve geldiğimiz günden bu yana çalışanlarımızın lehine çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizdeki yüksek enflasyon nedeniyle çalışanlarımızın ekonomik açıdan rahat nefes alabilmesi için de yeni bir karar aldık. Bu amaçla belediye çalışanlarımızın tabi oldukları toplu İş sözleşmelerine ek protokol yapmak üzere Belediye İş ile Güvenlik İş sendikaları görüşmeler gerçekleştirdik. Yaptığımız ek protokollerle, 1 Mayıs 2022 tarihinden geçerli olmak üzere belediye işçilerinin ve güvenlik personellerinin maaşlarına 500’er TL seyyanen zam yapma kararı aldık. Böylelikle belediyemizde çalışanların aldıkları en düşük ücret aylık maaşı 5250 liraya yükselttik. Emekçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.