Konyaaltı’nda Ramazan Coşkusu

Belediyeler 12.05.2019 - 20:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2137+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda Ramazan Coşkusu

Konyaaltı Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Şenlikleri’nde sahne alan Türk Halk Müziği sanatçıları Nursaç Doğanışık ve Tuncay Kemertaş izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Siteler Mahallesi 23 Nisan Parkı’nda gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri bölge halkından yoğun ilgi görüyor. Her hafta sonu Cuma ve Cumartesi günü gerçekleştirilen şenliklerin ilkinde Türk Halk Müziği’nin (THM) güçlü sesi Nursaç Doğanışık sahne aldı. Nursan Doğanışık, seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ramazan Şenlikleri’nde sahne alan bir diğer isim ise TRT İstanbul Radyosu THM sanatçısı Tuncay Kemertaş oldu. Tuncay Kemertaş, izleyenlere müzik ziyafeti sundu. 23 Nisan Parkı’nı dolduran vatandaşlar türkülere eşlik ederek, Ramazan coşkusuna ortak oldu.   Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Tuğba Erke Bostan, Konyaaltı Belediyesi Ramazan Şenlikleri’nde sahne alan sanatçılara teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Ramazan Şenlikleri’nin bu yılda dolu dolu geçeceğini belirterek, “Birlik ve beraberliğin en yoğun bir şekilde yaşandığı Ramazan ayı tüm halkımıza hayırlı olsun. Ramazan Ayı boyunca her hafta sonu şenliklerimizle halkımızı buluşturacağız.  Birbirinden özel konserler gerçekleştireceğiz. Mayıs ayı bizler için önemli bir aydır. Bu ay da hem Ramazan Ayı’nı hem de Milli Mücadele’nin başladığı 19 Mayıs’ın 100’üncü yılını kutlayacağız” dedi.
Konyaaltı Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Şenlikleri’nde sahne alan Türk Halk Müziği sanatçıları Nursaç Doğanışık ve Tuncay Kemertaş izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Siteler Mahallesi 23 Nisan Parkı’nda gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri bölge halkından yoğun ilgi görüyor. Her hafta sonu Cuma ve Cumartesi günü gerçekleştirilen şenliklerin ilkinde Türk Halk Müziği’nin (THM) güçlü sesi Nursaç Doğanışık sahne aldı. Nursan Doğanışık, seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ramazan Şenlikleri’nde sahne alan bir diğer isim ise TRT İstanbul Radyosu THM sanatçısı Tuncay Kemertaş oldu. Tuncay Kemertaş, izleyenlere müzik ziyafeti sundu. 23 Nisan Parkı’nı dolduran vatandaşlar türkülere eşlik ederek, Ramazan coşkusuna ortak oldu.  

Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Tuğba Erke Bostan, Konyaaltı Belediyesi Ramazan Şenlikleri’nde sahne alan sanatçılara teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Ramazan Şenlikleri’nin bu yılda dolu dolu geçeceğini belirterek, “Birlik ve beraberliğin en yoğun bir şekilde yaşandığı Ramazan ayı tüm halkımıza hayırlı olsun. Ramazan Ayı boyunca her hafta sonu şenliklerimizle halkımızı buluşturacağız.  Birbirinden özel konserler gerçekleştireceğiz. Mayıs ayı bizler için önemli bir aydır. Bu ay da hem Ramazan Ayı’nı hem de Milli Mücadele’nin başladığı 19 Mayıs’ın 100’üncü yılını kutlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.