Konyaaltı’nda Sanat, Tarih ve Doğa Buluştu

Belediyeler 17.08.2020 - 20:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2722+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda Sanat, Tarih ve Doğa Buluştu

2020 Patara Yılı kapsamında Antalya’nın tanıtımına katkı sunmak amacıyla kurulan Trio Patara grubunun klibine Konyaaltı’nın güzellikleri damga vurdu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı’nda kültür-sanat faaliyetlerini ve sanata yönelik çalışmalara desteklerini sürdürüyor. Başkan Semih Esen, 2020 Patara Yılı kapsamında Antalyalı sanatçıların bir araya gelerek kurduğu ‘Trio Patara’ grubuna verdiği destek ile Antalya’nın tanıtımına katkı sunuyor. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarından flüt sanatçısı, sankyo flüt artisti Doç. Dr. Lelya Bayramoğulları, Antalya Devlet Opera ve Balesi solist sanatçılarından soprano Nurdan Küçükekmekçi ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası solo arp sanatçısı Aslıhan Güngör bir araya gelerek “Trio Patara” grubunu kurdu.  2020 Patara yılına dikkat çekmek amacıyla kurulan grup, konser hazırlıkları ve tanıtım klip çekimleri için Konyaaltı’nı tercih etti. Eşsiz Güzellikler Kliplere Yansıdı Tünektepe’te gün doğumu ile başlayan çekimlerde Gürsu Mahallesi’ndeki tarihi Roma Hamamı, Doyran Göleti, Neapolis Antik Kenti, Typalia Antik Kenti ve Sinan Değirmeni mevkiindeki tarihi tahıl ambarları bölgesinde tamamlandı. Çekimlere Konyaaltı’nın eşsiz güzellikleri yansıtıldı. Klip çekimlerinde efsanelere konu olmuş antik dönem sesleri kullanıldı. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarından flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları, Konyaaltı Belediyesi’nin böyle bir dönemde sanata ve sanatçıya önemli bir destek vermesinin çok değerli olduğunu söyledi. Bayramoğulları, sanat, tarih ve doğanın iç içe olduğu çok keyifli bir çalışmanın meydana çıktığını belirtti.  
2020 Patara Yılı kapsamında Antalya’nın tanıtımına katkı sunmak amacıyla kurulan Trio Patara grubunun klibine Konyaaltı’nın güzellikleri damga vurdu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı’nda kültür-sanat faaliyetlerini ve sanata yönelik çalışmalara desteklerini sürdürüyor. Başkan Semih Esen, 2020 Patara Yılı kapsamında Antalyalı sanatçıların bir araya gelerek kurduğu ‘Trio Patara’ grubuna verdiği destek ile Antalya’nın tanıtımına katkı sunuyor. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarından flüt sanatçısı, sankyo flüt artisti Doç. Dr. Lelya Bayramoğulları, Antalya Devlet Opera ve Balesi solist sanatçılarından soprano Nurdan Küçükekmekçi ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası solo arp sanatçısı Aslıhan Güngör bir araya gelerek “Trio Patara” grubunu kurdu.  2020 Patara yılına dikkat çekmek amacıyla kurulan grup, konser hazırlıkları ve tanıtım klip çekimleri için Konyaaltı’nı tercih etti.

Eşsiz Güzellikler Kliplere Yansıdı

Tünektepe’te gün doğumu ile başlayan çekimlerde Gürsu Mahallesi’ndeki tarihi Roma Hamamı, Doyran Göleti, Neapolis Antik Kenti, Typalia Antik Kenti ve Sinan Değirmeni mevkiindeki tarihi tahıl ambarları bölgesinde tamamlandı. Çekimlere Konyaaltı’nın eşsiz güzellikleri yansıtıldı. Klip çekimlerinde efsanelere konu olmuş antik dönem sesleri kullanıldı. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarından flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları, Konyaaltı Belediyesi’nin böyle bir dönemde sanata ve sanatçıya önemli bir destek vermesinin çok değerli olduğunu söyledi. Bayramoğulları, sanat, tarih ve doğanın iç içe olduğu çok keyifli bir çalışmanın meydana çıktığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.