Konyaaltı’nda Sıfır Atık Projesi

Belediyeler 16.07.2019 - 23:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2902+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda Sıfır Atık Projesi

Konyaaltı Belediyesi, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında bitkisel yağ ve elektronik atıkların toplanması amacıyla mahalle muhtarlıklarına atık kutuları yerleştiriyor.
Konyaaltı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında geçtiğimiz hafta Sıfır Atık Yönetimi ve Mahalle Gönüllüleri Semineri ile muhtarları bilgilendirdi. Projenin ikinci ayağı olarak ise, mahalle muhtarlıklarına bitkisel yağ ve elektronik atıkların toplanması amacıyla atık kutuları yerleştirmeye başlandı. Kısa zaman içerisinde Konyaaltı’nda bütün muhtarlıklara atık toplama kutuları yerleştirilecek. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, atıkların geri kazandırılmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Projemiz kapsamında ilk olarak mahalle muhtarlarımızı bilgilendirdik. Şimdi de muhtarlıklarımıza atık kutuları yerleştiriyoruz. Bilgilendirme afişlerimiz ve duyurularımızla vatandaşların atıklarını bu kutulara atmalarını istiyoruz. Halkın ortak kullanım alanları ve kamu kurum binaları gibi ilçemizdeki önemli noktalara ilerleyen süreçlerde atık kutuları koyacağız. Bitkisel yağ ve her türlü atığın çöpe atmayalım” dedi.
Konyaaltı Belediyesi, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında bitkisel yağ ve elektronik atıkların toplanması amacıyla mahalle muhtarlıklarına atık kutuları yerleştiriyor.

Konyaaltı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında geçtiğimiz hafta Sıfır Atık Yönetimi ve Mahalle Gönüllüleri Semineri ile muhtarları bilgilendirdi. Projenin ikinci ayağı olarak ise, mahalle muhtarlıklarına bitkisel yağ ve elektronik atıkların toplanması amacıyla atık kutuları yerleştirmeye başlandı. Kısa zaman içerisinde Konyaaltı’nda bütün muhtarlıklara atık toplama kutuları yerleştirilecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, atıkların geri kazandırılmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Projemiz kapsamında ilk olarak mahalle muhtarlarımızı bilgilendirdik. Şimdi de muhtarlıklarımıza atık kutuları yerleştiriyoruz. Bilgilendirme afişlerimiz ve duyurularımızla vatandaşların atıklarını bu kutulara atmalarını istiyoruz. Halkın ortak kullanım alanları ve kamu kurum binaları gibi ilçemizdeki önemli noktalara ilerleyen süreçlerde atık kutuları koyacağız. Bitkisel yağ ve her türlü atığın çöpe atmayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.