Konyaaltı’nda Taksi Durakları Yenileniyor

Gündem 03.06.2021 - 20:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2994+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda Taksi Durakları Yenileniyor

İlçe genelinde hizmet veren taksi duraklarının çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışma başlattıklarını duyuran Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu çalışmaların ilkine Liman Taksi Durağı ile başlayacaklarını söyledi.
İlçe genelinde hizmet veren taksi duraklarının çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışma başlattıklarını duyuran Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu çalışmaların ilkine Liman Taksi Durağı ile başlayacaklarını söyledi.  Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde esnafa büyük destek veren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kısıtlamaların hafifletildiği bu günlerde esnafı ziyaret edip, onların taleplerini dinliyor. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik ve yönetimiyle Liman Taksi Durağı’nı ziyaret eden Başkan Esen, burada taksi esnafı ile bir araya geldi. İlçede hizmet veren taksi duraklarında, esnafın çalışma koşullarını iyileştirmeye dönük bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Başkan Semih Esen, bu iyileştirme çalışmalarının ilkine Liman Taksi Durağı ile başlayacaklarını duyurdu.  LİMAN TAKSİ DURAĞINI YENİLEYECEĞİZ Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başlattığı ‘Taksi Duraklarını Yenileme Projesi’ kapsamında ilçe genelindeki taksi duraklarının ihtiyaçlarına dönük tespit çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Esen, “Proje kapsamında Oda Başkanımız Niyazi Özçelik ile birlikte pandemi kısıtlamalarının hafifletildiği bu yeni normalleşme sürecinde Liman Taksi Durağı esnafımızı ziyaret ederek, onların taleplerini dinlemek istedik. Bu zor süreçte esnafımızın hem kazanç kayıplarını hem de çalışma koşullarını nasıl iyileştirebileceğimizi konuştuk. Turizmin başkenti Antalya’mızda turizm bölgesinde hizmet veren Liman Taksi Durağı esnafımıza, onlara yakışır şekilde yenileyeceğimizin müjdesini verdim. Vakit kaybetmeden, hemen birkaç gün içerisinde de çalışmalara başlayacağımızı söyledim. Ben bir kez daha esnafımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı ve bol kazançlı günler diliyorum.” dedi.   BAŞKAN ESEN'E TEŞEKKÜR  ‘Taksi Duraklarını Yenileme Projesi’nin Konyaaltı ayağında Başkan Semih Esen ile birlikte işbirliği içinde olduklarını ifade eden Niyazi Özçelik, Semih Esen’in pandemi sürecinde taksici esnafını hiç yalnız bırakmadığını belirterek kendisine teşekkür etti. 
İlçe genelinde hizmet veren taksi duraklarının çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışma başlattıklarını duyuran Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu çalışmaların ilkine Liman Taksi Durağı ile başlayacaklarını söyledi.

İlçe genelinde hizmet veren taksi duraklarının çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışma başlattıklarını duyuran Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu çalışmaların ilkine Liman Taksi Durağı ile başlayacaklarını söyledi. 

Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde esnafa büyük destek veren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kısıtlamaların hafifletildiği bu günlerde esnafı ziyaret edip, onların taleplerini dinliyor. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik ve yönetimiyle Liman Taksi Durağı’nı ziyaret eden Başkan Esen, burada taksi esnafı ile bir araya geldi. İlçede hizmet veren taksi duraklarında, esnafın çalışma koşullarını iyileştirmeye dönük bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Başkan Semih Esen, bu iyileştirme çalışmalarının ilkine Liman Taksi Durağı ile başlayacaklarını duyurdu. 

LİMAN TAKSİ DURAĞINI YENİLEYECEĞİZ

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başlattığı ‘Taksi Duraklarını Yenileme Projesi’ kapsamında ilçe genelindeki taksi duraklarının ihtiyaçlarına dönük tespit çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Esen, “Proje kapsamında Oda Başkanımız Niyazi Özçelik ile birlikte pandemi kısıtlamalarının hafifletildiği bu yeni normalleşme sürecinde Liman Taksi Durağı esnafımızı ziyaret ederek, onların taleplerini dinlemek istedik. Bu zor süreçte esnafımızın hem kazanç kayıplarını hem de çalışma koşullarını nasıl iyileştirebileceğimizi konuştuk. Turizmin başkenti Antalya’mızda turizm bölgesinde hizmet veren Liman Taksi Durağı esnafımıza, onlara yakışır şekilde yenileyeceğimizin müjdesini verdim. Vakit kaybetmeden, hemen birkaç gün içerisinde de çalışmalara başlayacağımızı söyledim. Ben bir kez daha esnafımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı ve bol kazançlı günler diliyorum.” dedi.  

BAŞKAN ESEN'E TEŞEKKÜR 

‘Taksi Duraklarını Yenileme Projesi’nin Konyaaltı ayağında Başkan Semih Esen ile birlikte işbirliği içinde olduklarını ifade eden Niyazi Özçelik, Semih Esen’in pandemi sürecinde taksici esnafını hiç yalnız bırakmadığını belirterek kendisine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.