Konyaaltı’nda Üretimli Tasarruf

Belediyeler 11.04.2022 - 23:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2793+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda Üretimli Tasarruf

Konyaaltı Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kurduğu üretim atölyesi ile bütçe giderinde büyük tasarruf sağlıyor. Belediye, öz kaynaklarla ürettiği konteynerlerden yüzde 50 tasarruf ediyor.
Konyaaltı Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kurduğu üretim atölyesi ile bütçe giderinde büyük tasarruf sağlıyor. Belediye, öz kaynaklarla ürettiği konteynerlerden yüzde 50 tasarruf ediyor. Konyaaltı Belediyesi, ilçedeki evsel atıkların toplanması amacıyla kullanılan çöp ve geri dönüşüm konteynerlerini Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan atölyede üretiyor. Belediye, piyasanın yarı fiyatına yaptığı imalat ile bu alandaki giderlerini yüzde 50 oranında azalttı. Ayrıca, çeşitli sebeplerle zarar gören konteynerler de aynı atölyede tamir edilerek yeniden kullanıma sunuluyor. HEM YENİ ÜRETİM HEM YENİLEME Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurdukları üretim atölyesinde çöp konteyneri, mobil atık getir merkezi, geri dönüşüm kumbaraları gibi temel malzemeleri üreterek, bu alanda bütçede yüzde 50 kar ettiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, hasar gören konteynerleri de onarıp tekrar kullanıma gönderdiklerini söyledi. Yaptıkları üretim ile önemli öcüde tasarruf sağladıklarını dile getiren Esen, “Amacımız bu alandaki giderleri minimuma indirmektir. Kaynakların ve bütçenin kullanımında en yüksek düzeyde verimliliği esas alıyoruz” dedi.  GÜNDE 30 ADET ÜRETİLEBİLİYOR Belediyenin kullanımına ait tüm konteynerleri, kurdukları atölyede ürettiklerini söyleyen Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Özgür Bülent Yalçın, “Hem Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan konteynerleri üretiyor hem de Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün diğer ambalaj atıklarını topladığı konteynerleri burada kendimiz imal ediyoruz. Günde 20 atık konteyneri yapıyoruz. Tam kapasite çalıştığımızda günde 10 adet geri dönüşüm konteyneri ürettiğimizi söyleyebiliriz” dedi.     
Konyaaltı Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kurduğu üretim atölyesi ile bütçe giderinde büyük tasarruf sağlıyor. Belediye, öz kaynaklarla ürettiği konteynerlerden yüzde 50 tasarruf ediyor.

Konyaaltı Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kurduğu üretim atölyesi ile bütçe giderinde büyük tasarruf sağlıyor. Belediye, öz kaynaklarla ürettiği konteynerlerden yüzde 50 tasarruf ediyor.

Konyaaltı Belediyesi, ilçedeki evsel atıkların toplanması amacıyla kullanılan çöp ve geri dönüşüm konteynerlerini Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan atölyede üretiyor. Belediye, piyasanın yarı fiyatına yaptığı imalat ile bu alandaki giderlerini yüzde 50 oranında azalttı. Ayrıca, çeşitli sebeplerle zarar gören konteynerler de aynı atölyede tamir edilerek yeniden kullanıma sunuluyor.

HEM YENİ ÜRETİM HEM YENİLEME

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurdukları üretim atölyesinde çöp konteyneri, mobil atık getir merkezi, geri dönüşüm kumbaraları gibi temel malzemeleri üreterek, bu alanda bütçede yüzde 50 kar ettiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, hasar gören konteynerleri de onarıp tekrar kullanıma gönderdiklerini söyledi. Yaptıkları üretim ile önemli öcüde tasarruf sağladıklarını dile getiren Esen, “Amacımız bu alandaki giderleri minimuma indirmektir. Kaynakların ve bütçenin kullanımında en yüksek düzeyde verimliliği esas alıyoruz” dedi. 

GÜNDE 30 ADET ÜRETİLEBİLİYOR

Belediyenin kullanımına ait tüm konteynerleri, kurdukları atölyede ürettiklerini söyleyen Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Özgür Bülent Yalçın, “Hem Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan konteynerleri üretiyor hem de Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün diğer ambalaj atıklarını topladığı konteynerleri burada kendimiz imal ediyoruz. Günde 20 atık konteyneri yapıyoruz. Tam kapasite çalıştığımızda günde 10 adet geri dönüşüm konteyneri ürettiğimizi söyleyebiliriz” dedi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.