Konyaaltı’ndan 104 Yaşındaki Anneye Sürpriz

Belediyeler 10.05.2020 - 19:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2163+ kez okundu.
 

Konyaaltı’ndan 104 Yaşındaki Anneye Sürpriz

Konyaaltı Belediyesi, ilçenin yaşça en büyük annesi, 5 çocuk ve 90 torun sahibi 104 yaşındaki Mavize Akşit’e sürpriz yaparak, Anneler Günü’nü kutladı. Kapısında keman eşliğinde çiçekleri alan Mavize anne, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile de görün
Konyaaltı Belediyesi, 10 Mayıs Anneler Günü’nde ilçenin yaşça en büyük annesini unutmadı. Belediye, Molla Yusuf Mahallesi’nde oğlu Osman Akşit ve gelini Rahime Akşit ile yaşayan 104 yaşındaki Mavize Akşit’in Anneler Günü’nü evinde kutladı. Belediye görevlileri keman eşliğinde Mavize Akşit’in zilini çaldı. Karşısında elinde çiçek ve kemanla birlikte belediye çalışanlarını gören Mavize Akşit ve ailesi büyük şaşkınlık yaşadı. Belediye görevlileri, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in selamını ilettiği Akşit’e çiçek vererek Anneler Günü’nü kutladı. 5 çocuk ve 90 torun sahibi 104 yaşındaki Mavize Akşit, duygulu anlar yaşadı. Mavize anneye keman eşliğinde ‘Benim Annem Canım Annem’ parçası çalındı. BAŞKAN GÖRÜNTÜLÜ ARADI Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de Mavize anneyi telefonla görüntülü arayarak, Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Esen, “Allah size uzun ömürler versin. Ellerinizden öpüyorum. Kendi annemle bile içinde bulunduğumuz ortamdan dolayı telefonla konuşmak zorunda kalıyoruz. Onu da ziyarete gidemedik. Sizlerin nezdinde tüm annelerimizin bu özel günü kutlu olsun. Allah sizlere sağlık ve sıhhat versin” dedi. ‘BU YAŞIMA KADAR ÇALIŞTIM’ Mavize Akşit ise bu yaşına kadar hep çalıştığını, çiftçilik yaptığını söyledi. Anneler Günü’nü unutmayan Konyaaltı’na teşekkür eden Akşit, herkese sağlık ve sıhhat diledi. Mavize Akşit’in oğlu Osman Akşit de Anneler Günü’nde güzel bir sürprizi gerçekleştiren Başkan Semih Esen’e teşekkürlerini iletti.
Konyaaltı Belediyesi, ilçenin yaşça en büyük annesi, 5 çocuk ve 90 torun sahibi 104 yaşındaki Mavize Akşit’e sürpriz yaparak, Anneler Günü’nü kutladı. Kapısında keman eşliğinde çiçekleri alan Mavize anne, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile de görün

Konyaaltı Belediyesi, 10 Mayıs Anneler Günü’nde ilçenin yaşça en büyük annesini unutmadı. Belediye, Molla Yusuf Mahallesi’nde oğlu Osman Akşit ve gelini Rahime Akşit ile yaşayan 104 yaşındaki Mavize Akşit’in Anneler Günü’nü evinde kutladı. Belediye görevlileri keman eşliğinde Mavize Akşit’in zilini çaldı. Karşısında elinde çiçek ve kemanla birlikte belediye çalışanlarını gören Mavize Akşit ve ailesi büyük şaşkınlık yaşadı. Belediye görevlileri, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in selamını ilettiği Akşit’e çiçek vererek Anneler Günü’nü kutladı. 5 çocuk ve 90 torun sahibi 104 yaşındaki Mavize Akşit, duygulu anlar yaşadı. Mavize anneye keman eşliğinde ‘Benim Annem Canım Annem’ parçası çalındı.

BAŞKAN GÖRÜNTÜLÜ ARADI
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de Mavize anneyi telefonla görüntülü arayarak, Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Esen, “Allah size uzun ömürler versin. Ellerinizden öpüyorum. Kendi annemle bile içinde bulunduğumuz ortamdan dolayı telefonla konuşmak zorunda kalıyoruz. Onu da ziyarete gidemedik. Sizlerin nezdinde tüm annelerimizin bu özel günü kutlu olsun. Allah sizlere sağlık ve sıhhat versin” dedi.

‘BU YAŞIMA KADAR ÇALIŞTIM’
Mavize Akşit ise bu yaşına kadar hep çalıştığını, çiftçilik yaptığını söyledi. Anneler Günü’nü unutmayan Konyaaltı’na teşekkür eden Akşit, herkese sağlık ve sıhhat diledi. Mavize Akşit’in oğlu Osman Akşit de Anneler Günü’nde güzel bir sürprizi gerçekleştiren Başkan Semih Esen’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.