Konyaaltı’ndan Okullara Bakım-Onarım Desteği

08.07.2021 - 20:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1609+ kez okundu.
 

Konyaaltı’ndan Okullara Bakım-Onarım Desteği

Konyaaltı Belediyesi, eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla ilçedeki okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla boya, bakım-onarım desteği sağlıyor.
Konyaaltı Belediyesi, eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla ilçedeki okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla boya, bakım-onarım desteği sağlıyor. Konyaaltı Belediyesi, okulların fiziki koşullarının daha iyi noktaya taşınması amacıyla eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor. 2020-2021 eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla Konyaaltı Belediyesi ekipleri, gelen talepler doğrultusunda ilçedeki okullarda boya, bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Konyaaltı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, talep listesine göre okullarda düzenlemeler yapıyor. Ekipler bugünlerde, Bedriye Bileydi İlkokulu ve Z.Marsel- Z.Denizhan Öner İlkokulu’nun iç ve dış cephesini boyayarak, bakım-onarım çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla okullar fiziki anlamda daha güzel görüntülere kavuşuyor ve öğrenciler daha temiz ve sağlıklı koşullarda eğitim alıyor. ESEN : ÇOCUKLAR İYİ KOŞULLARDA EĞİTİM ALMALI Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim kurumlarına çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Semih Esen, okullardan gelen talepleri büyük ölçüde karşılamaya çalıştıklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alması amacıyla eğitim kurumlarımızın isteklerini yerine getiriyoruz. Özellikle yaz aylarında, okulların da tatile girdiği bu dönemde gerekli bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Okullarımızın çevre düzenlemesi, boya, gerekli tadilat işlerini yapıyoruz” dedi.
Konyaaltı Belediyesi, eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla ilçedeki okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla boya, bakım-onarım desteği sağlıyor.

Konyaaltı Belediyesi, eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla ilçedeki okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla boya, bakım-onarım desteği sağlıyor.

Konyaaltı Belediyesi, okulların fiziki koşullarının daha iyi noktaya taşınması amacıyla eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor. 2020-2021 eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla Konyaaltı Belediyesi ekipleri, gelen talepler doğrultusunda ilçedeki okullarda boya, bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Konyaaltı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, talep listesine göre okullarda düzenlemeler yapıyor. Ekipler bugünlerde, Bedriye Bileydi İlkokulu ve Z.Marsel- Z.Denizhan Öner İlkokulu’nun iç ve dış cephesini boyayarak, bakım-onarım çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla okullar fiziki anlamda daha güzel görüntülere kavuşuyor ve öğrenciler daha temiz ve sağlıklı koşullarda eğitim alıyor.

ESEN : ÇOCUKLAR İYİ KOŞULLARDA EĞİTİM ALMALI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim kurumlarına çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Semih Esen, okullardan gelen talepleri büyük ölçüde karşılamaya çalıştıklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alması amacıyla eğitim kurumlarımızın isteklerini yerine getiriyoruz. Özellikle yaz aylarında, okulların da tatile girdiği bu dönemde gerekli bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Okullarımızın çevre düzenlemesi, boya, gerekli tadilat işlerini yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.