Konyalılar Derneği 25. Yılını Kutladı

Magazin 17.02.2020 - 21:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2239+ kez okundu.
 

Konyalılar Derneği 25. Yılını Kutladı

Antalya Konyalılar Derneği kuruluşunun 25. yıldönümünü kutladı.
Antalya Konyalılar Derneği kuruluşunun 25. yıldönümünü kutladı. Antalya’da bir otelde gerçekleştirilen kutlamaya Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, İbradi Belediye Başkanı Serkan Küçük Kuru, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, AEOSB Adlıhan Dere, Anavatan Partisi İl Başkanı Alihan Kansu, Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Birlik Vakfı Antalya İl Başkanı Bekir Asri, Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyeleri ve yakınları katıldı.  Dernek Başkanı Süleyman Üre programda yaptığı konuşmada, “Kuruluşumuzun 25. yılında, bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan tüm yönetim kurulumuz olarak  mutluluk duyuyoruz. Bugün derneğimizin 25. Yıl galasına gelerek heyecanımıza ve mutluluğumuza ortak olan tüm katılımcılar ve değerli hemşerilerim, hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 1994 yılında kurulan derneğimizin Kurucular Kurulunda yer alan; Sn. Celalettin Kıyıcı Sn. Abdullah Kan Sn. Ali Petek Sn. Saim Küçüksaçlılar Sn. Ahmet Durmaz Sn. Kemal Akkoyun Sn. Hasan Hüseyin Cengiz Sn. Abdullah Alptekin Sn. Şakir Veziroğlu Sn. Ahmet Dağ Sn. Sami Kaplan Sn. Muammer Yörür Sn. Bekir Önder Sn. Cumhur Kutbay Sn. Ali Yılmaz’a 25 yıl içerisinde başkanlık yapan; Sn. Celalettin Kıyıcı Sn. Abdullah Durmaz Sn. Mehmet Karaca Sn. Abdullah Kan Sn. Mehmet Çolakoğlu Sn. Recep Budak Sn. Hasan Hüseyin Cengiz’e huzurlarınızda teşekkür ederim. 25. Yıl galamızın ana sponsoru olarak bizlere destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Uğur İbrahim Altay yine gecemize destek veren Karatay Belediye Başkanımız Sn. Hasan Kılca’ya Derneğimizin hiçbir ricasını kırmayan Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan Tütüncü’ye, Muratpaşa Belediye Başkanımız Sn. Ümit Uysal’a, Aynı zamanda derneğimizin üyesi olan ve her zaman yanımızda olan Milletvekilimiz Mustafa Köse’ye huzurlarınızda teşekkür ederim. Dernekler, kaynaşma, yardımlaşma, güç birliği nihayetinde kültür, örf ve adetlerin korunduğu ve yasalaştığı, insanların ufkunun açıldığı, medeni cesaretin, kişisel gelişimin çevreden ve olan bitenlerden haberlerin alındığı yerlerdir. Antalya Konyalılar Derneği olarak amacımız 25 yıldır Konya’mızın maneviyatını ve kültürünü yaşadığımız şehirde yaşatmaktadır. Bu bilinçle birlikte çalıştığım yönetim kurumunda bana destek olan emek veren tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Antalya Konyalılar Derneği büyük bir ailedir” şeklinde kaydetti. Daha sonra Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, artık geleneksel hale 25. yıl yaş pastasını kestiler.  Antalya Konyalılar Derneği üyeleri Müzik eşliğinde eğlendiler. Konyalılar Derneği’nin daha nice kuruluş yıldönümlerinde birlikte olmayı dilediklerini söylediler. 
Antalya Konyalılar Derneği kuruluşunun 25. yıldönümünü kutladı.

Antalya Konyalılar Derneği kuruluşunun 25. yıldönümünü kutladı. Antalya’da bir otelde gerçekleştirilen kutlamaya Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, İbradi Belediye Başkanı Serkan Küçük Kuru, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, AEOSB Adlıhan Dere, Anavatan Partisi İl Başkanı Alihan Kansu, Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Birlik Vakfı Antalya İl Başkanı Bekir Asri, Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyeleri ve yakınları katıldı.

 Dernek Başkanı Süleyman Üre programda yaptığı konuşmada, “Kuruluşumuzun 25. yılında, bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan tüm yönetim kurulumuz olarak  mutluluk duyuyoruz. Bugün derneğimizin 25. Yıl galasına gelerek heyecanımıza ve mutluluğumuza ortak olan tüm katılımcılar ve değerli hemşerilerim, hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 1994 yılında kurulan derneğimizin Kurucular Kurulunda yer alan;

Sn. Celalettin Kıyıcı
Sn. Abdullah Kan
Sn. Ali Petek
Sn. Saim Küçüksaçlılar
Sn. Ahmet Durmaz
Sn. Kemal Akkoyun
Sn. Hasan Hüseyin Cengiz
Sn. Abdullah Alptekin
Sn. Şakir Veziroğlu
Sn. Ahmet Dağ
Sn. Sami Kaplan
Sn. Muammer Yörür
Sn. Bekir Önder
Sn. Cumhur Kutbay
Sn. Ali Yılmaz’a

25 yıl içerisinde başkanlık yapan;

Sn. Celalettin Kıyıcı
Sn. Abdullah Durmaz
Sn. Mehmet Karaca
Sn. Abdullah Kan
Sn. Mehmet Çolakoğlu
Sn. Recep Budak
Sn. Hasan Hüseyin Cengiz’e huzurlarınızda teşekkür ederim.

25. Yıl galamızın ana sponsoru olarak bizlere destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Uğur İbrahim Altay yine gecemize destek veren Karatay Belediye Başkanımız Sn. Hasan Kılca’ya

Derneğimizin hiçbir ricasını kırmayan Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan Tütüncü’ye, Muratpaşa Belediye Başkanımız Sn. Ümit Uysal’a,

Aynı zamanda derneğimizin üyesi olan ve her zaman yanımızda olan Milletvekilimiz Mustafa Köse’ye huzurlarınızda teşekkür ederim.

Dernekler, kaynaşma, yardımlaşma, güç birliği nihayetinde kültür, örf ve adetlerin korunduğu ve yasalaştığı, insanların ufkunun açıldığı, medeni cesaretin, kişisel gelişimin çevreden ve olan bitenlerden haberlerin alındığı yerlerdir.

Antalya Konyalılar Derneği olarak amacımız 25 yıldır Konya’mızın maneviyatını ve kültürünü yaşadığımız şehirde yaşatmaktadır. Bu bilinçle birlikte çalıştığım yönetim kurumunda bana destek olan emek veren tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim.

Antalya Konyalılar Derneği büyük bir ailedir” şeklinde kaydetti.

Daha sonra Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, artık geleneksel hale 25. yıl yaş pastasını kestiler. 

Antalya Konyalılar Derneği üyeleri Müzik eşliğinde eğlendiler. Konyalılar Derneği’nin daha nice kuruluş yıldönümlerinde birlikte olmayı dilediklerini söylediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.